اینفوگراف: توصیههای رهبر انقلاب به شورای نگهبان
حمایت فوری آمریکا از هاشمی و مشایی پس از عدم احراز صلاحیت
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/binalmelal/146197_photoa.jpg)
به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایران هسته ای – دولت امریکا در ساعات اولیه پس از اعلام نتیجه بررسی صلاحت های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 1392، در واکنشی تلویحی به رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی اعلام کرد که انتخابات ایران را غیر آزاد می داند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، یک دیپلمات آمریکایی سه شنبه (31 اردیبهشت 1391/ 21 می 2013) اعلام کرد 8 نامزد انتخابات ریاست جمهوری ایران که ژوئن آینده برگزار می شود احتمالا از هیچ گونه مشروعیت مردمی برخوردار نیستند.
این دیپلمات از رد صلاحیت هاشمی و مشایی، دو نامزدی که آنها را «برجسته» خوانده، انتقاد کرد.
پاتریک ونترل سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا در پیامی الکترونیکی به فرانس پرس گفت: «به نظر می رسد شورای نگهبان قانون اساسی غیر منتخب و غیر مسئول از طرف مردم ایران بر اساس انبوهی از شاخص ها صدها نامزد را رد صلاحیت کرده است».
ونترل افزود: «این شورا شمار نامزدها را از حدود 700 نامزد به هشت مسئول رسمی که نظام آنها را نماینده خود می داند و بالتبع نماینده ایرانی ها نیستند کاهش داده است».
وی اضافه کرد: «این فهرست غیرنهایی نامزدها احتمالا اراده ملت ایران که حق دارد رئیس جمهوری را انتخاب کند که خواسته های آنها را برآورده کند به شمار نمی آید».
پیام بیبیسی به حلقه انحرافی
شبکه سلطنتی بی بی سی در واکنش به خبر مربوط به عدم احراز صلاحیت آقای مشایی گفت: بهمن شریف زاده از نزدیکان اسفندیار رحیم مشایی گفته است؛ ستاد مردمی آقای مشایی به زودی بیانیه و واکنشی به رد صلاحیت وی صادر میکند.
به گزارش سيرنيوز؛ مجری بی بی سی با طرح سوال از خبرنگار این شبکه پرسید: اکنون چه واکنش هایی از طرف دولت به خصوص آقای احمدی نژاد صورت خواهد گرفت؟
حسین باستانی در جواب وی به طوری که قرار است اتفاقی از پیش تعیین شده ای بیافتد گفت: طبیعتا هیچ کس منتظر واکنش ستاد آقای مشایی نیست. ولی آقای احمدی نژاد در این مدت توقعاتی ایجاد کرده است که الان! باید به سرعت به آن پاسخ دهد. وی برای اینکه انگیزه مجموعه هواداران دولت و کسانی که هنوز اطراف وی باقی مانده اند حفظ و مانع از تحلیل روحیه آنها شود، باید هر کاری که تصورش را ایجاد کرده انجام دهد. همین الان انجام دهد.
وی در ادامه با تاکید گفت: فکر نمی کنم آقای احمدی نژاد واکنش خود را تا زمان برگزاری انتخابات به تعویق بیاندازد، وی الان باید به آن توقعات زیادی که ایجاد کرده است پاسخ دهد.
وی با تاکید مجدد گفت: احمدی نژآد توقعی ایجاد کرده است که اگر بخواهند مشایی را وارد انتخابات نکنند، یک کار بزرگ! انجام خواهد داد. خودش این تصور و توقع را ایجاد کرده است و حالا! باید انجام دهد.
حسین باستانی برای تحریک مجموعه دولت افزود: اگر احمدی نژاد نتواند متناسب با تصوراتی که ایجاد کرده است رفتار کند، شکست خیلی جدی در مجموعه هواداران دولت ایجاد می کند. بحران نا امیدی بعد از امید برای آنها ایجاد خواهد شد.
وی در انتها مجددا بر زمان واکنش آقای احمدی نژاد تاکید کرد و گفت: خب طبیعتا آقای احمدی نژاد اگر بخواهد کار مهمی انجام دهد در همین فردا باید خبرهای مربوط به آن به ما برسد.
منبع: رسا
شورای نگهبان باید رای خودش را بدهد/ اینها مجتهد هستند
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگویی در سال 1382 عنوان کرد: شورای نگهبان باید رای خودشان را بدهند، قانون اساسی این را می گوید
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» متن زیر قسمتی از مصاحبه ای است که روزنامه کیهان با هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال 1382 انجام داده است:
¤ سوال: یک نکته فقهی وجود دارد. در قانون اساسی در اوصاف فقهای شورای نگهبان گفته شده که آگاه به مقتضیات زمان و مکان باشند. این بحث مطرح است که اگر اعضای شورای نگهبان با توجه به این دو عنصر رای می دادند، کار به اینجا کشیده نمی شد. یعنی براساس احکام اولیه نظر نمی دادند. ولی شورای نگهبان روی احکام اولیه مقاومت می کرد. از طرف دیگر گفته می شود که برخی از اعضای شورای نگهبان می گفتند: ما موظف نیستیم از نظر امام تبعیت کنیم. چون در قانون اساسی خصیصه «مجتهد بودن» برای اعضای شورای نگهبان گفته شده و مجتهد باید رای خودش را بدهد و تبعیت از نظر امام وجاهتی ندارد. بعدها در مسئله «ولایت مطلقه» معلوم شد که حتی اگر مجتهد هستند، باید در مسایل حکومتی از ولایت تبعیت کنند. نکته موردنظر من این است که یک سال پس از تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام، باز هم امام(ره) بر اصل بودن شورای نگهبان تاکید می کنند. یعنی در سال 67 و بعداز جنگ و قبل از بازنگری قانون اساسی که می خواستند اختیارات تعزیرات را به مجمع بدهند و اصلاحاتی در بندهای مربوط به مجمع انجام دهند، باز به شورای نگهبان تاکید می کنند که شما خودتان قبل از هر چیز مصلحت را در نظر بگیرید و کاری نکنید که منجر به نقض ظاهری قانون اساسی شود. چون مجمع هنوز در قانون اساسی نیامده بود و وجودش شبهه نقض قانون اساسی را ایجاد کرده بود. معلوم می شود که امام هنوز مجمع تشخیص را «استثنا» و شورای نگهبان را «اصل» می دانند و تاکید دارند خود آقایان شورای نگهبان با توجه به زمان و مکان مسایل را حل کنند.
- الان هم این گونه است. اصلا مبنای شورای نگهبان با مبنای مجمع فرق می کند. اولا شورای نگهبان باید رای خودشان را بدهند. قانون اساسی این را می گوید. نباید بگویند فتوای امام یا رهبری این است. بحث حکم نیست. بحث فتواست. بحث ولایت، در حکم مطرح می شود. اگر نظر امام راجع به معدن با نظر فقهای شورای نگهبان متفاوت باشد، آنها باید با نظر خودشان عمل کنند. 6نفر شورای نگهبان مجتهد هستند و نظر خودشان را اعلام می کنند.
¤ سوال: الان که «مجمع تشخیص مصلحت» نهادینه شد؟
- نه، همان موقع هم این گونه بود. اصلا قانون اساسی می گوید: فقهای شورای نگهبان باید نظر خودشان را بگویند.
¤ سوال: همین باعث مشکلات بعدی شد.
- برای رفع همین مشکلات، اصل دیگری آمد که حاکم بر اینهاست. بنابراین طبق اصل اول، اینها مجتهد هستند و نظرشان معتبر است. امام این را مخدوش نکردند. مسئله دوم مصلحت است. مصلحت در فقه اسلامی خودش یک اصل است. یعنی اگر دو مفسده داشته باشیم، مفسده کمتر انتخاب می شود. اگر دو کار واجب داشته باشیم، دنبال واجبی می رویم که اثر بیشتری دارد. یعنی اصل مراعات مصلحت در مورد مصالح، انتخاب مصلحت اقوی است و در مورد مفاسد، دفع افسد به فاسد است که جزو اصول قابل قبول فقه است. در حکومت های ایدئولوژیک و عقیدتی تحقیقا چنین جایی لازم است. یعنی مصالحی است که به اقتضای زمان، مکان، شرایط و ضرورت ها پیش می آید که باید مراعات کنیم. نمی توانید بگویید همین را به شورای نگهبان بدهند. چون اول صحبت شما هم همین بود.
¤ سوال: خود امام هم می فرمودند.
- در قانون اساسی غیر از این است. طبق قانون اساسی شورای نگهبان حق ندارد مصلحت گرایی کند.
¤ سوال: الان مصلحت را برعهده مجمع گذاشتند. آن موقع امام به شورای نگهبان می گفتند خودتان براساس مصلحت عمل کنید.
- همان موقع هم این گونه بود. در قانون اساسی این گونه بود که شورای نگهبان براساس فهمیدن خودشان حکم خدا را می دادند. اگر بخواهند طبق مصلحت رای بدهند، مشکل می شود. معنایش این می شود که کارشناسی مجلس و دولت به کلی ندیده گرفته شود و هرچه اینها مصلحت دانستند، همان باشد. بنابراین هر قانونی که در مجلس بگذرد، ولو اینکه خلاف شرع هم نباشد، اگر شورای نگهبان بخواهد براساس مصلحت عمل کند، 7 نفر آنان می گویند ما می گوییم مصلحت این گونه است. در آن صورت کارشناسی مجلس لغو است. بنابراین مبنای شورای نگهبان این نیست که با اتکای بر تشخیص مصلحت رد یا قبول کند. شورای نگهبان حکم شرعی را مطرح می کند. مجمع جایگاه دیگری دارد. براساس مصلحت عمل می کند. هر حکومت ایدئولوژیک باید جایی را داشته باشد که استثناها را حل کند که خود حکم می شود و شرعی است، منتهی مبنا فرق می کند. مجمع این کار دوم را انجام می دهد.
¤ سوال: در مورد وضعیت فعلی مجمع این ایراد وجود دارد که از حالت استثنا بودن خارج شده است. یعنی به بهانه حذف و اصلاح یک ماده از قانونی که مورد اختلاف مجلس و شورای نگهبان است کل قانون را به هم می ریزد و قانون جدیدی را تصویب می کند که مثالش بودجه پارسال است.
- اول این گونه و حتی بیشتر از این بود. الان محدود کردیم. آن موقع درباره اختیارات مجمع از امام(ره) سؤال شد که گفتند: مجمع می تواند در هر حالی دخالت کند وهر نظری دارد، بگنجاند.
¤ سوال: آن مربوط به دوران جنگ بود. بعدا این اختیارات را پس گرفتند.
- پس اول این گونه بود. مبنای اصلی امام همان بود. گفتند: حتی در زمانی که در مجلس است و یا بعد از اینکه تصویب شد، می تواند عوض کند. خودمان هم موافق نبودیم که دست مجمع این قدر باز باشد. بعضی ها رفتند سؤال کردند که جواب امام این بود. بعدا هم خیلی دست مجمع باز بود. قوانینی که مجمع راجع به موادمخدر و تعزیرات تصویب کرد، مربوط به آن دوران است. ما در این دوره، خیلی کم قانون گذراندیم، حتی اصلا قانون اجرایی نگذراندیم. اما اینکه گاهی قانون را اصلاح می کنیم، چاره ای غیر از این نیست. چون وقتی مجلس نظرش را داد و شورای نگهبان هم رد کرد و پیش ما می آید، بعضی ها می گویند باید «یا این، یا آن» را بگویید و شکل سومی نگویید. یعنی قبول یا رد کنید. اینها که در مجمع نشسته اند، می گویند هیچ کدام را قبول نداریم و اگر می خواهید اظهارنظر کنیم، باید مصلحت را بگوییم. یعنی الان خودمان را در آیین نامه محدود کردیم. گفتیم: اگر چنین موردی پیش آمد، می توانیم ماده ای را که شورای نگهبان رد کرده است، تغییر دهیم. اگر لازمه این تغییر، تغییر ماده ای دیگر است، باز هم می توانیم تغییر دهیم. قبلا می توانستیم به مواد دیگر هم بپردازیم، ولی الان نمی توانیم مستقیما وارد ماده دیگری شویم که تغییر دهیم. باید رهبری اجازه دهند. مثالی که از گذشته و حال مانده و برای شما جالب است، قانون کار است. قانون کار در مجلس تصویب شد که شورای نگهبان رد کرد. بعد به مجمع آمد که هر دو طرف آمدند و حرفهایشان را زدند. اصلا مواردی بود که شورای نگهبان هم اشکالی نگرفته بود ولی اصلاح شد و بالعکس هم شد. یعنی مواردی بود که شورای نگهبان اشکال گرفته بود، ولی در مجمع به نفع مجلس شد. آن موقع دست مجمع این قدر باز بود و الان این گونه نیست. فعلا یا همان مورد را و یا همانی را که مستلزم است، اصلاح می کنیم. اگر بخواهیم مورد سومی را تغییر دهیم، باید رهبری به ما ارجاع دهند.
بنابراین مجمع فعلا خیلی محدودتر در حل اختلافات دخالت می کند. در سابق دخالت های ما خیلی وسیع بود. الان اصلا قانون ابتدایی نمی نویسیم. اگر دوره قبل را نگاه کنید، متوجه می شوید که قوانین ابتدایی زیادی نوشته شد.
¤ سوال: در زمان جنگ، بله.
- بعد از جنگ هم قوانین زیادی نوشتیم. ولی در دوره جدید محدود کردیم.
آیا آیت الله هاشمی متن گفتوگوی خود با رهبر انقلاب را منتشر میکند؟
اینکه آیا هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان گذاشتهاند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد.
|
اینکه آیا آیت الله هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان انتخابات گذاشتهاند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد و صحت و یا کذبش را تایید و تکذیب کند اما سوالی اساسی اینجا است که چه کسی در ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰ به آیت الله هاشمی زنگ میزند و وی بعد از این تماس تلفنی عجله کنان خود را به ستاد انتخابات کشور میرساند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با حضور خود در آخرین لحظات ثبت نام کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خود را در معرض انتخاب ملت ایران قرار داد تا به گفته خودش با حضورش در ایجاد حماسه سیاسی نقش داشته باشد.
اما نکتهای که همراه این آمدن بود، تایید حضور آیت الله رفسنجانی توسط رهبری برای آمدن بود که چندین دفعه از سوی وی در دیدارهایی که داشتند عنوان شد.
بر اساس ادعای مطرح شده، آقای هاشمی بدنبال دیدار حضوری یا تلفنی با مقام معظم رهبری بوده اند تا نظر ایشان را درباره حضورش در انتخابات جویا شوند اما این دیدار تا روز ۲۱ اردیبهشت محقق نشده بود زیرا تا این روز یعنی روز پایانی ثبت نام، آیت الله هاشمی همچنان از تایید رهبری سخن میگوید.
علی مطهری گفته است: آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با اعضای تشکل صدای ملت تاکید کرد در صورتی که مطمئن شود رهبر معظم انقلاب با کاندیداتوری وی مخالفتی ندارد، قطعا امروز برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ثبت نام خواهد کرد(http://www.mehrnews.com/detail/News/۲۰۵۲۰۴۳).
در روز ۲۱ اردیبهشت ماه ۹۲ آیت الله هاشمی در ساختمان مجمع جلسه داشتند و از همین مکان در ساعت ۱۷:۴۵ به سمت ساختمان وزارت کشور راه افتاده اند در نتیجه امکان دیدار حضوری وی با مقام معظم رهبری در این روز منتفی است زیرا رهبری هم در این روز با بانوان نخبه دیدار داشته و امکان دیدار حضوری در صبح نیز منتفی است.
طبق سخنان اقای هاشمی تنها احتمال باقی مانده از قطعی شدن حضور وی برای ثبت نام در انتخابات تماس تلفنی با مقام معظم رهبری است که این احتمال هم با خبر روز دوشنبه ۲۳ اردیبهشت خبرگزاریها و رسانهها باطل شده است.
در پی انتشار مصاحبهای از علی عسگری؛ مشاور پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت اعلام کرده بود: «آیتالله هاشمی تا ساعت ۵ بعد از ظهر تصمیمی برای کاندیداتوری نداشتند اما بعد از صحبت تلفنی که با مقام معظم رهبری در ساعت ۵:۱۰ انجام دادند با تاکید و عجله خودشان را به وزارت کشور رساندند و برای ثبتنام اقدام کردند.» پیگیریهای خبرنگار این رسانه ازمنابع مختلف نشان داد که در روز موردنظر هیچ تماس تلفنی میان مقام معظم رهبری و آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی برقرار نشده است.
اینکه آیا آیت الله هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان انتخابات گذاشتهاند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد و صحت و یا کذبش را تایید و تکذیب کند اما سوالی اساسی اینجا است که چه کسی در ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰ به آیت الله هاشمی زنگ میزند و وی بعد از این تماس تلفنی عجله کنان خود را به ستاد انتخابات کشور میرساند.
فاطمه هاشمی میگوید: «ساعت ۱۷:۳۰» بود. دیگر مطمئن شده بودیم پدر تصمیمش را گرفته و ثبتنام نخواهد کرد. از صبح با یاسر، مهدی و عماد (پسرمحسن) در دفتر حاجآقا بودیم. همه حرفها را زده بودیم. شوخی و جدی همه دغدغهها مطرح شده بود. به این نتیجه رسیده بودیم که مردم به تمام معنا خواستار حضور پدر هستند تا وضعیت کشور را سامان دهد. نیامدن پدر به معنای ناامیدشدن بخش گستردهای از مردم بود. درخواستها در این چند روز برای حضور پدر در انتخابات بیسابقه بود. ما فکر میکردیم اگر حاجآقا در انتخابات ثبتنام نکند بخش قابل توجهی از مردم انگیزهشان برای شرکت در انتخابات و رای دادن را از دست خواهند داد. ساعت ۱۷:۱۵ تلفن دفتر پدر زنگ خورد. ایشان مکالمه نسبتا کوتاهی داشتند و بعد از آن از اتاق بیرون آمدند و گفتند «بسم الله… برویم»
چه کسی به ایشان زنگ زد؟
نمیدانم ما سوال نکردیم ایشان برای پاسخ دادن به آن تلفن به دفتر خود رفتند ما در اتاق دیگری بودیم. بعد از آن تلفن حاج آقا گفتند «بسمالله؛ برویم» ما باور نمیکردیم.
آقای هاشمی گفته بودند که منتظر پاسخ رهبری برای حضور در انتخابات هستند و بدون هماهنگی ایشان وارد عرصه انتخابات نمیشوند.
من نمیدانم چه کسی تلفن کرد. اما حتما دغدغههایشان برطرف شد که ساعت۱۷:۳۰ و نیم ساعت مانده به پایان زمان ثبتنام راهی وزارت کشور شدند.(گفتوگوی روزنامه شرق با فاطمه هاشمی)
با توجه به شرایط پیش رو دو حالت وجود دارد که باید به آن پرداخت.
۱- آیت الله هاشمی با رهبر انقلاب دیدار داشته و یا تلفنی با ایشان سخن گفته اند که با توجه به مقدمه چینیهای آقای هاشمی باید مطرح کنند که رهبری به وی در رابطه با حضورش در انتخابات چه گفتند و اقای هاشمی چه شنیدهاند…
۲-ایت الله هاشمی بدون اینکه از تایید و یا نفی رهبری درباره حضورشان باخبر باشند قدم در این عرصه گذاشتند… . با توجه به این فرضیه و با توجه به سخنان فاطمه هاشمی دغدغه آیت الله رفسنجانی برای حضور در انتخابات چه بوده و چه کسی پشت تلفن خیال آقای هاشمی را از حضورش در انتخابات راحت می کند.طبق مقدمه گفته شده این فرد کسی غیر از مقام معظم رهبری است… که شاید مطالبه عمومی به این سمت برود که از وی سوال شود چه کسی دغدغه شما را برای حضور در انتخابات براورده کرد؟…
شرایطی که آیت الله هاشمی رفسنجانی برای حضورش در انتخابات انتخاب کردند نقیض این جمله مقام معظم رهبری است که فرمودند:بندهی حقیر مثل بقیهی مردم، یک رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی که در صندوق انداخته نشود، هیچ کس از آن مطّلع نخواهد بود. حالا ممکن است آن کسانی که صندوق دست آنها است، بعد باز کنند، خط این حقیر را بشناسند، بفهمند بنده به چه کسی رأی دادم؛ اما تا قبل از رأی دادن، کسی مطّلع نخواهد شد. اینجور نیست که کسی بیاید نسبت بدهد که رهبری نظرش به فلان است، به بهمان نیست. اگر چنین نسبتی داده شد، این نسبت درست نیست…
بی بی سی: مشایی باید در انتخابات حضور داشته باشد/ سنگ تمام ارگان همجنس بازان برای هاشمی
![تصویر](http://www.hamoonnews.com/images/stories/rafsanjani/mashai.jpg)
به گزارش رویداد، بی بی سی فارسی در یکی از آخرین برنامه های سیاسی خود به آرایش انتخابات ایران پرداخت و مواضع قابل تاملی را در خصوص حضور رفسنجانی و مشایی مطرح کرد.
جریان های رسانه ای همچون بی بی سی همواره بدنبال بسترهای مناسبی برای ایجاد فضای غبار آلود خبری و جریان سازی در داخل ایران هستند و حضور افرادی همچون مشایی در عرصه انتخابات کشور می تواند بهترین خوراک خبری ایشان برای این امر باشد.
شرح برنامه مذکور را در زیر می خوانید:
[سعید برزین]: سیاستمدار کهنهکار خط میانه ایران، وارد صحنه شده و این همه معادلات را به هم خواهد ریخت. در مرحله اول موجب نگرانی جدی و شدید جناح اصولگرا خواهد شد. آقای هاشمیرفسنجانی کسی است که در آخرین نماز جمعهای که خواند، خواهان آزادی زندانی سیاسی و باز شدن جو سیاسی مملکت شده بود و بر سر مواضعش همچنان بوده، البته راهی که در پیش دارد راه بسیار سخت و دشواری خواهد بود. هیچ تضمینی ندارد که بتواند بازی را ببرد.
[غلامی]: به هر حال همه تاخیر و تعلل به خاطر این بود که آقای هاشمیرفسنجانی منتظر این بود که از جانب آیتالله خامنهای چراغ سبزی به او نشان داده شود و خبرگزاریهای مختلف گزارش کردند از ثبتنام اسفندیار رحیممشایی، مشاور آقای احمدینژاد.
[برزین]: آمدن آقای مشایی بازی را باز هم جالبتر کرده، یعنی از حالتی که فقط اصولگراها بودند خارج شده، البته مشایی مورد تایید آقای [آیتالله] خامنهای نبود و نتوانست معاون رئیسجمهور باشد. احتمال این که شورای نگهبان او را رد کند زیاد است؛ ولی آمدن او سطح بازی را بالاتر خواهد برد.
[غلامی]: فعلاً چه تصویری را میتوانیم با حضور جناحهای مختلف پیشبینی کنیم؟
[برزین]: خط میانه و خط اصلاحطلب پشت آقای هاشمی متحد خواهند شد. آقای مشایی، نماینده جناح دولت خواهد بود. در میان اصولگرایان تعدد نامزد وجود دارد. پیش از 30 نفر از آنها اسم نوشتند. الان برای آنها ضروری خواهد بود که تعداد نفراتشان را پایین ببرند و به یکی دو نفر محدود کنند. احتمالاً آقای قالیباف، احتمالاً آقای ولایتی و یا حدادعادل؛ ولی با تعدد نامزدها فکر میکنم راه سختی در پیش خواهند داشت.
[غلامی]: حضور آقای هاشمی را چطور میتوان تحلیل کرد با تمام تردیدها و موضعگیریهایی که آیتالله خامنهای درباره ایشان کردند؟
[برزین]: چند ماه است آقای هاشمیرفسنجانی هدف بمباران سنگین اصولگرا بوده، از روزنامه کیهان گرفته تا برخی از سرداران سابق سپاه که یکباره در صحنه حاضر شدند و اعلام کردند هاشمی بخشی از فتنه است. بمباران سنگین تبلیغاتی رسانهای علیه هاشمی و تردید درباره این که آیا ایشان میآیند یا نه و در لحظه آخر ایشان تصمیم گرفته است به عنوان سیاستمداری که نمود عملگرایی زیرکانه در سیاست ایران محسوب میشود و سیاست مصلحتی را همیشه پیش برده است و شاید بتواند جمع کند این تنش و تشنج را در جناحبندیهای جاری ایران، ایشان الان وارد صحنه شده است.
[غلامی]: در مورد حضور اسفندیار رحیممشایی چه میتوانیم بگوییم؟ آیا حضور او و آقای رفسنجانی در این انتخابات میتواند این انتخابات را به سمتی پیش ببرد که هیجان مشارکت را بالا ببرد، اگر صلاحیت را از شورای نگهبان بتواند کسب کند؟
[برزین]: هر چه سیستم را بازتر کنید طبیعتاً میزان توجه مردم به آن بیشتر خواهد شد و هر چه رقابت را محدود کنید توجه مردم و میزان رأی دادن مردم پایینتر خواهد رفت. اگر حکومت احتیاج دارد یک پایگاه اجتماعی برای خود به وجود آورد مجبور است و حکم عقل این است که سیستم را باز کند، سوپاپ خطرها را باز کند و به رقیبان متفاوت اجازه بدهد وارد صحنه سیاسی شوند که شاید نوعی تنوع واقعی پیش بیاید وگرنه مثلاً اگر فقط از جناح اصولگرا وارد رقابت انتخاباتی میشدند تنوعی وجود نداشت.
[غلامی]: در مورد آقای رفسنجانی میدانیم چرا در آخرین دقایق تصمیم گرفتند و آمدند زیرا از قبل بارها آقای رفسنجانی گفته بودند که نظر رهبری برایشان مهم است، ولی درباره اسفندیار رحیممشایی واقعاً درباره این تاخیر چه میتوانیم بگوییم؟
[برزین]: تردید وجود دارد و نمیتوان گفت سرنوشت آقای مشایی چه خواهد شد و چرا ایشان این قدر دیر آمدند، البته میشود فکر کرد که به این خاطر بوده که هیجان عمومی ایجاد کنند. شاید یک تاکتیک انتخاباتی بوده، ولی آقای مشایی هم راه سختی پیش رو دارد هم در شورای نگهبان که شاید تایید صلاحیت نشود و هم این که بتواند بخشی از افکار عمومی را به سمت خود جلب کند و رأی بیاورد.
نقش جدید خاتمی از سوی اعضای حلقه پاریس ابلاغ شد
تقی رحمانی عضو گروهک ملی مذهبی طی مطلبی در وبسایت این گروهک مأموریت تازهای را تا روزهای انتخابات به خاتمی ابلاغ کرده است.
به گزارش موسسه راهبردی دیدهبان، یکی از تئوریسینهای جریان فتنه و از اعضای حلقه پاریس طی مقالهای در وبسایت ملی مذهبی که از پاریس بِروز میشود از محمد خاتمی خواسته تا نقش خود را در برهه کنونی به خوبی ایفا نماید. وی خطاب به خاتمی مأموریت تازه وی را ابلاغ کرده است. تقی رحمانی از خاتمی خواسته تا نقش خود را به خوبی برای رأیآوری هاشمیرفسنجانی ایفا کند.
وی در بخشی از این مطلب اینچنین راهبرد جدید را به خاتمی میدهد: «حالا نوبت خاتمی است که باید شروع کند و متوقف نشود او نقش جدیدی را باید ایفا کند اگر میخواهد ایران ویران نشود، خاتمی در دو عرصه میتواند نقشآفرین شود ۱- در عرصه بینالملل برای کسب اعتبار بیشتر برای هاشمی ۲- در عرصه داخلی برای افزودن بر سبد رای هاشمی و کاستن از آرای منفی وی.»
رحمانی با اشاره به اینکه خاتمی باید برای رأیآوری هاشمی تلاش جانانه کند از گروهکهای ملیمذهبی و نهضت آزادی میخواهد تا آنان نیز در حمایت از هاشمی سنگ تمام گذاشته و از آرای منفی وی جلوگیری کرده و باعث نزدیکی تعداد بیشتری از افراد به وی شود.
این عضو گروهک ملیمذهبی که در سال 90 از کشور گریخته است در ادامه به هاشمیرفسنجانی نیز توصیههایی میکند که از جمله آن میتوان به استفاده از «محمد.س» عضو اقتصادی دولت اصلاحات، اشاره کرد. این تعریف و تمجیدها از وی نشان میدهد دولت اصلاحات از عناصر گروهک غیر قانونی ملیمذهبی استفاده میکرده است.
وی در انتها نیز با اشاره به همان ادعاهای دروغین سال 88 که با هدف نابودی کشور مطرح شد، دوباره این نکته را به محمد خاتمی یادآور میشود که: «اگر ایران در خطر است، که هست؛ میباید خاتمی در حد توان وارد میدان شود تا هم هاشمی را قویتر و هم در جهت مردم چهارچوبدارتر کند. این وظیفه همه کسانی میتواند باشد که احساس خطر میکنند.»
حال باید منتظر نشست و دید که آیا خاتمی خطوط ابلاغی از حلقه پاریس را در روزهای باقیمانده تا انتخابات دنبال خواهد کرد یا خیر؟
رد ادعاهای کذب منافقین توسط دیپلمات صهیونیست
سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان ادعای منافقین در خصوص اقدام ایران در انفجار سال گذشته سفارتخانه این رژیم در هند را بی اساس خواند.
سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه از اقدام تلافی جویانه سوریه در پی حمله هوایی مان به حومه دمشق هراسی نداریم گفت: در سال ۲۰۰۸ میلادی زمانی که سازمان اطلاعاتی ما (شهید)مغنیه را ترور کرد، حزبالله و ایران تهدید کردند که ما را در هر نقطه جهان هدف قرار خواهند داد، اما دیدیم که این دو هیچ اقدامی نکردند.»
با این حال، در بهمن ماه سال ۱۳۹۰ انفجاری در محل سفارتخانه رژیم صهیونیستی در دهلی نو به وقوع پیوست. پس از این اتفاق سازمان منافقین با برجسته کردن این حادثه، عوامل اجرایی آن را منتسب به جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان دانست و مدعی شد که سازمان های بین اللملی بایستی بابت این اقدام، جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان را مجازات کنند. این ادعا به سرعت توسط جمهوری اسلامی و حزب الله تکذیب شد.
حال این دیپلمات صهیونیست با این موضع گیری خود هرگونه دخالت جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان را در انفجارهای بهمن ماه دو سال گذشته رسما رد کرده است.
گروهک منافقین روابط گسترده اطلاعاتی زیادی با این رژیم نامشروع دارد که بارزترین آن همکاری در ترور دانشمندان هسته ای است.
این گونه خبرپراکنی های دروغین این گروهک تروریستی نشان می دهد که ادعاهای دیگر آنها همچون تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای، تضعیع حقوق زندانیان، سلب آزادی زنان و صدها موضوع دیگر هیچ گونه ارزش اطلاعاتی برای غربی ها نداشته و تنها مصرف رسانه ای دارد.
منبع : هابیلیان
دم خروس ائتلاف فتنه و انحراف بیرون زد!
![](http://hamoonnews.com/images/stories/fetneh/10-4-1390_image634451980724630000.jpg)
به گزارش خبرنگار سیاسی "ندای انقلاب"، روزنامه شهروند که روزنامه اي تازه تأسيس با صاحب امتیازی جمعيت هلال احمرو مدیر مسئولی عبدالرضا داوری است به اعتقاد برخی از کارشناسان براي مصارف انتخاباتي راه اندازي شده و اخیرا مصاحبه ها و یادداشت های زنجیره ای از چهره های جبهه اصلاحات با مضمون حمایت از مشایی و تخریب اصولگرایان منتشر می کند.
در همین راستا این روزنامه وابسته به حلقه انحرافی چندی پیش با انتشار مقاله ای از صادق زیباکلام از لیدر حلقه انحرافی حمايت كرد و نوشت: "شايد اگر اصولگرایان نسبت به پيروزي قطعي مشایی يقين نداشتند، اينقدر مصمم نمي شدند تا جلوي ورود او را به انتخابات پيش روي بگيرند! يقيناً اگر مطمئن بودند كه او رأي نخواهد آورد و پيروزي اش نامحتمل است، اصرار بر ممانعت از شركت وي در انتخابات نمي كردند".
زيباكلام افزود: "اما پرسش دشوار براي شوراي نگهبان آن است كه رحيم مشايي را به كدام دليل يا دلايل مي توانند رد صلاحيت كنند؟ مي دانيم كه اطلاق لفظ «انحراف» و «جريان انحرافي» همچون اطلاق لفظ «فتنه» چماقي براي ساكت كردن مخالفين و منتقدين بيشتر نيست".
روزنامه جمعیت هلال احمر این بار با انتشار یادداشتی از عباس عبدی سردبیر روزنامه توقیف شده سلام با تیتر "چرا تعدد نامزدهای اصولگرا کم است؟" به سمت تخریب جبهه اصولگرایان رفته که این نشان دهنده همسویی جریان اصلاح طلب با حلقه انحرافی است همان همسویی که در ابتدا هر دو طرف تکذیب می کرند که دم خروس این ماجرا (همسویی جریان فتنه و حلقه انحرافی) با انتشار این یادداشتها بیرون زده است.
با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد ماه و داغ شدن بحث احتمال رد صلاحیت کاندیداهای احتمالی حلقه انحرافی و جریان فتنه این دو طیف در موضوع رد صلاحیت کاندیداهای خود به نقطه اشتراک رسیده و از همین رو با فرافکنی به دنبال فشار به شورای نگهبان هستند.
اما نکته جالب توجه هشدار برخی از بزرگان و سیاسیون از مدتها پیش نسبت به همسویی جریان فتنه و حلقه انحراف بود.
سفر به اسرائیل پاداش خوشخدمتی به ربعپهلوی
پس از انشعاب صورتگرفته در بین سلطنتطلبان مقیم استکهلم طیفی که به اتهام همکاری با جمهوری اسلامی اخراج شده بودند اقدام به راهاندازی باند دیگری با عنوان میهنسالاری کردهاند. پشتیبانی مالی این طیف را فردی با عنوان امید عطاییفر انجام میدهد.
به گزارش موسسه راهبردی دیدهبان، پس از بروز اختلافهای شدید و اتهامزنی اعضای باند رستاخیز نوین به یکدیگر که از ویژگیهای باندهای طرفدار پادشاهیست، برخی از اعضای این گروهک که اخیراً به اتهام همکاری با جمهوری اسلامی از این به اصطلاح حزب اخراج شدهاند با دستپاچگی مثالزدنی درصدد برآمدند تا با سرپوش گذاشتن بر افتضاح بوجود آمده باند جدیدی را معرفی نمایند تا بدین وسیله همه چیز را طبیعی جلوه دهند و از آبروریزی بیشتر جلوگیری نمایند.
در همین راستا جداشدهها که افسار خود را به یک بیمار روانی که در تیمارستان بستری است سپردهاند اقدام به راهاندازی باند جدیدی با عنوان "میهنسالاری" کردهاند. از آنجا که پادوهای ربعپهلوی در اروپای گرفتار در بحران اقتصادی آهی در بساط ندارند به فکر اسپانسر مالی افتادهاند، لذا دست به دامن فردی با عنوان "امید عطاییفر" شدهاند تا مزد مزدوریهای آنان را بپردازد. حمید وحدتی نیز که بین این دو باند، دو دل گشته که به کدام سمت گرایش پیدا کند در انتها حمایت مالی خود را به سمت میهنسالاری برده است.
جالب اینکه باند رستاخیز نوین پیش از انشعاب در تجمعاتی که پیش از این علیه نظام اسلامی تدارک دیده بود علیرغم تبلیغات شبانهروزی و صرف هزینههای هنگفت نتوانسته بود به جز تعدادی پادوی تکراری کسی را در حمایت از ربعپهلوی گرد هم جمع کند. این همه در حالی بود که استکهلم از نگاه سلطنتطلبان ورشکسته قلب تپنده! جریانهای پادشاهیست.
بر پایه این خبر عطاییفر نیز برای تحریک باند میهنسالاری با توجه به توانایی مالییی که دارد و همچنین ارتباطاتی که با دوستان خود در اسرائیل دارد وعده داده که در صورت برگزاری چند تجمع پر تعداد علیه جمهوری اسلامی به عنوان خسته نباشید پاداش مالی و یک سفر به اسرائیل ترتیب دهد.
خاطر نشان میشود که «فرشاد ورهرام» با نام مستعار "یواکیم" چندی پیش طی سفری به استکهلم از نفوذ عوامل جمهوری اسلامی در بین سلطنتطلبان مقیم سوئد گلایه کرده بود که این اقدام وی باعث انشعاب در بین پادوهای ربعپهلوی شد به طرزی که هر کدام دیگری را به نفوذی بودن متهم میکردند و جالب آنجا بود که انگشت اتهام از همه بیشتر به سمت «ا.د» نشانه میرفت.
دستورالعمل گسترش فعالیت کلیساهای خانگی؛ خادم جدید تربیت کنید!
از جمله روشهای گروههای تبشیری فرق کاریزماتیک، ایجاد کلیساهای خانگی(خلاف قانون) است. مراسم آنها شامل خواندن سرودهای دست جمعی با موسیقی های تند به همراه رقص مختلط گروهی، شراب خواری و بوسیدن یکدیگر میباشد که زمینههایی را برای فریب برخی جوانان، آنهم با توجه با بالا بودن سن ازدواج در کشور فراهم میکند.
نکته قابل توجه آن است که در نتیجه چنین فعالیتهایی، یک مسیحی معتقد به وجود نمیآید، بلکه به لاابالیگری میانجامد. اما قسمت خطرناکتر این داستان فرق شبه عرفانی مسیحی هستند.
به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، سازمانهای تبشیری سعی دارند تا مسیحیان داخل کشور را به گذر از کلیساهای قومیتی رسمی و ساختمانی تشویق کرده و آنها را تحریک به ورود به عرصه کلیساهای خانگی کنند. بستری که غالباً تحت هدایت تعالیم کاریزماتیک و صهیونیستی قرار دارد. دستور العمل دقیق و سازماندهی شده تشکیل و شاگرد سازی برای این کلیساهای خانگی از طریق وب سایت ها ماهواره و رادیوهای تبشیری به مخاطبان داده و سپس برای مهارت های بیشتر و حمایتهای مختلف تورهای خارج از کشور برگزار مینمایند.
پرده برداری از چگونگی فعالیت مسحیت تندرو در ایران توسط «هرمز شریعت» از مدیران شبکههای ماهوارهای تبشیری با اشاره به لزوم تشکیل کلیسای خانگی میگوید: «باید خادم جدید (نیروهای بی جیره مواجب جنبش مسیحی صهیون) تربیت شود. اگر گروه شما 6 نفر است، 6 ماه دیگر باید 12 نفر بشوید و 2 گروه تشکیل دهید. مسیحیت (صهیونیستی) باید پخش و گسترش یابد، نجات و محبت خدا، باید پخش شود، باید گسترش پیدا کند. مبادا وقتی کلیسای خانگی را با 3 نفر شروع کردید، بعد از 6 ماه فعالیت، همان 3 نفر باقی بمانید، باید 6 نفر بشوید... خادم جدید تربیت کنید تا هر کدام بعد از 6 ماه، کلیسایی برای خود تشکیل داده و گسترش پیدا کنند، این دل پدر ما را خوشحال میکند.»
كسانی كه وارد عرصه انتخابات می شوند نباید به مردم وعده های نادرست و در باغ سبز غیر منطقی نشان بدهند
![](http://hamoonnews.com/images/stories/rahbar/409251_photoa.jpg)
در این دیدار كه به مناسبت هفته كارگر برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای مهمترین ویژگی طبقه كارگر را مایه گذاشتن از جسم و جان خود برای پیشرفت و آسایش كشور دانستند و افزودند: كارگران ستون فقرات یك جامعه هستند كه درصورت نبود و یا ضعف آنها، كشور فلج خواهد شد.
ایشان با تأكید بر لزوم توجه ویژه به مقوله كار و كارگر در عرصه فرهنگ سازی و همچنین در عرصه قانونگذاری و اجرایی خاطرنشان كردند: ا گر قشر كارگر از امید و رفاه و امنیت شغلی برخوردار باشد، حركت كشور در مسیر پیشرفت سریعتر و آسان تر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نقش و جایگاه ویژه كارگران در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین در مراحل مختلف انقلاب از جمله دوران دفاع مقدس افزودند: در طول 34 سال گذشته تلاشهای زیادی انجام گرفت تا طبقه كارگر را در مقابل انقلاب و نظام اسلامی قرار دهند اما كارگران مؤمن و انقلابی كشور با شجاعت در مقابل این توطئه ایستادند و این موضوع مایه افتخار طبقه كارگر است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به نامگذاری سال گذشته به عنوان سال حمایت از تولید ملی، ك ار و سرمایه ایرانی خاطرنشان كردند: حمایت از تولید ملی مخصوص یك سال نیست بلكه این موضوع باید بصورت جدی و محوری دنبال شود.
ایشان فرهنگ سازی در میان مردم برای استفاده از كالاهای ساخت داخل را بسیار مهم خواندند و افزودند: باید این فرهنگ در میان مردم فراگیر شود كه انتخاب یك كالا با نشان داخلی و یا با نشان خارجی می تواند یك كارگر ایرانی را برخوردار و یا محروم كند.
رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران گفتند: درخواست من از همه ملت این است كه به سمت مصرف تولیدات داخلی بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأكید بر اینكه دستگاههای دولتی نیز برای تأمین نیازهای خود، به هیچ وجه نباید از تولیدات خارجی استفاده كنند ، خاطرنشان كردند: البته تولیدكنندگان داخلی اعم از مدیران بنگاهها، كارگران و سرمایه گذاران نیز باید تولیدات خود را بصورت درست و كامل و با كیفیت خوب ارائه دهند.
ایشان با اشاره به دستور اسلام مبنی بر استحكام كار در كنار احترام به كارگر، و تامین امنیت شغلی او در كنار تامین امنیت سرمایه افزودند: اسلام برخلاف دیدگاههای اقتصاد لیبرال و اقتصاد سوسیالیستی، حد وسط را در پیش گرفته و نگاهی انسان مدار و عدالت مدار به كار، كارگر و سرمایه دار، دارد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأكید بر اینكه امروز در عمل، ناكارآمد ی و غلط بودن اقتصاد سرمایه داری آشكار شده است، خاطرنشان كردند: واكنش هایی كه امروز در اروپا و به نوعی دیگر در امریكا مشاهده می شود، بزرگترین دلیل عملی بر غلط بودن مسیر اقتصاد سرمایه داری است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأكید كردند: حوادث كنونی در اروپا و امریكا، اول كار است و شرایط به مراتب بدتر هم خواهد شد زیرا اقتصاد سرمایه داری در سراشیبی سقوط قرار گرفته است.
ایشان افزودند: مشكلات اقتصادی كنونی در غرب، بخشی از انحطاط تمدن غرب است كه مشكلات اخلاقی و فرهنگی، بخش دیگری از آن را تشكیل می دهند.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال بعنوان سال حماسه اقتصادی و حماسه سیاسی، تأكید كردند: حماسه به معنای حركتی جهادگونه وپرشور است و این موضوع، باید مد نظر مردم و مسئولان قرار گیرد و بر همین اساس، شناخت ضعف ها و خلاءها و برنامه ریزی صحیح برای تحقق حماسه ضروری است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در همه برنامه ریزیها باید زندگی و معیشت طبقه ضعیف مورد توجه قرار گیرد.
ایشان لازمه پیشرفت كشور را حركت جهش گونه و خلق حماسه دانستند و تأكید كردند: حماسه اقتصادی و سیاسی، توأمان با یكدیگر هستند و هركدام دیگری را حفظ و تقویت می كند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به جهت گیری تلاشها و توطئه های بدخواهان ملت ایران برای جلوگیری از تحقق حماسه اقتصادی و سیاسی افزودند: آنان تلاش دارند تا با فشارهای اقتصادی، میان مردم و نظام اسلامی فاصله ایجاد و مردم را مأیوس كنند و در عین حال به دروغ و با وقاحت تمام هم می گویند ما با مردم ایران دشمن نیستیم!
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: اگر جهش بزرگ اقتصادی مورد توجه جدی بخش های اجرایی و قانونگذاری كشور قرار گیرد، همه فشارهای اقتصادی خنثی خواهد شد.
ایشان تأكید كردند: ملت ایران و مسئولان، با عزم راسخ خود، دشمن را در عرصه اقتصادی مأیوس خواهند كرد.
رهبر انقلاب اسلامی حماسه سیاسی را نیز حضور آگاهانه مردم در صحنه سیاست و مدیریت كشور خواندند و افزودند: نمونه بارز حماسه سیاسی، انتخابات پیش رو است كه به توفیق الهی در وقت مقرر و با حضور شوق آفرین مردم برگزار خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای، كاهش انگیزه مردم برای حضور در صحنه انتخابات را طراحی بدخواهان ملت بمنظور مقابله با حماسه سیاسی دانستند و خاطرنشان كردند: طراحان پشت پرده استكبار بعد از گذشت سالیان متمادی از معارضه و دشمنی، همچنان ملت ایران و روحیه ایمان و ایستادگی این ملت را نمی شناسند.
ایشان افزودند: در طول این 34 سال همواره تحسین بزرگ برای ملت ایران بوده است زیرا اگر مسئولاÙ † از خود ایستادگی نشان دادند، به پشتوانه ایستادگی مردم بوده است و از این پس نیز اینگونه خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی، انتخابات را مهم و عرصه ظهور قدرت ملی دانستند و خاطرنشان كردند: ملتی كه زنده و با نشاط و متكی به اراده الهی و مطمئن به پشتیبانی خداوند است، در همه عرصه ها از جمله عرصه انتخابات، پیروز میدان خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان چندی قبل خود مبنی بر امكان حضور همه سلائق معتقد به انقلاب اسلامی، در میدان انتخابات، افزودند: كسانی كه وارد این میدان می شوند، باید در ارزیابی توانایی خود و همچنین ارزیابی جایگاه مدیریت اجرایÛ Œ كشور دچار اشتباه محاسبه نشوند.
ایشان تأكید كردند: افرادی كه قصد ورود به عرصه انتخابات را دارند، بعد از ارزیابی صحیح وارد میدان شوند، و در نهایت، این ،ملت است كه تصمیم گیری خواهد كرد.
رهبر انقلاب اسلامی ساز و كار انتخابات در كشور را مستحكم خواندند و افزودند: همانگونه كه امام (ره) بارها تأكید می كردند حضور شورای نگهبان در انتخابات و بررسی صلاحیت ها بوسیله انسانهایی عادل، بی طرف و بصیر، حضور مباركی است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: بعد از بررسی صلاحیت ها بوسیله شورای نگهبان، مردم با تحقیق در سوابق، شعارها و سخنان افراد صالح معرفی شده، شخصی را بعنوان رئیس جمهور انتخاب خواهند كرد و این موضوع، ساز و كار قانونی بسیار مناسب و مباركی است.
ایشان در ادامه به بیان برخی ویژگیهای مورد نیاز برای رئیس جمهور منتخب پرداختند و گفتند: رئیس جمهور باید فردی باشد كه در درجه اول، ایمان و اعتقاد به خدا، مردم و قانون اساسی داشته باشد و در درجه دوم دارای روحیه مقاوم باشد.
رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: ملت ایران، به دنبال تحقق اهداف و كارهای بزرگی است و اهل تسلیم شدن نیز نیست و كسی نمی تواند با او با زبان زور حرف بزند بنابراین، فردی هم كه در رأس قوه مجریه قرار می گیرد باید در مقابل فشار دشمنا ن ،نترس و شجاع و مقاوم باشد و اهل از میدان خارج شدن نباشد.
حضرت آیت الله خامنه ای، حكمت، تدبیر و داشتن برنامه را از دیگر ویژگی های مورد نیاز رئیس جمهور خواندند و افزودند: همانگونه كه در سیاست خارجی نیازمند عزت، حكمت و مصلحت هستیم، در مسائل داخلی و اقتصادی نیز به نگاه همه جانبه، بلندمدت و هندسه صحیح نیاز داریم.
ایشان نگاه روزمره به مسائل اقتصادی، تغییر مكرر سیاستهای اقتصادی ، تكیه بر نظرات غیركارشناسی و همچنین اعتماد به شیوه های تزریقی و تحمیلی اقتصادی غرب و شرق را مضر دانستند و تأكید كردند: سیاستهای اقتصادی باید بر مبنای اقتصاد مقاومتی باشد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است كه ساخت درونی آن، مقاوم و مستحكم است و با تغییرات مختلف در دنیا، متلاطم نمی شود.
حضرت آیت الله خامنه ای، تهذیب اخلاقی و درگیر حواشی نشدن را از دیگر ویژگیهای مورد نیاز در انتخاب رئیس جمهور، برشمردند و گفتند: من همواره در سالهای گذشته از رؤسای جمهور و دولتهای مختلف حمایت و در كنار آن، توصیه نیز كرده ام و توضیح هم خواسته ام.
ایشان افزودند: یك از توصیه ها و تأكید های همیشگی به رؤسای جمهور این بوده است كه برای مردم هزینه و مشكل درست نكنند و از دغدغه آفرینی و ایجاد تشویش و نگرانی بین مرد م پرهیز نمایند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطر نشان كردند: كسانی كه وارد عرصه انتخابات می شوند نباید به مردم وعده های نادرست و در باغ سبز غیر منطقی نشان بدهند بلكه باید با سخنان منطقی و منطبق بر واقعیت و توكل بر خدا پیش بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای تأكید كردند: رئیس جمهوری كه میخواهد در رأس دستگاه اجرایی این كشور و ملت بزرگ قرار گیرد و این راه پر افتخار را با كمك مردم طی كند باید دارای چنین خصوصیاتی باشد.
ایشان یك نكته مهم را هم یادآور شدند و گفتند آنچه كه ما از تجربه سالهای انقلاب بدست آورده ایم این است كه خداوند متعال با فضل و هدایت خود این ملت بر همه دشمنان پیروز خواهد كرد.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان تأكید كردند: هر كه با این ملت دارای انگیزه عمیق الهی در افتد قطعا بر خواهد افتاد.
در ابتدای این دیدار آقای اسدالهی عباسی سرپرست وزارت كار، تعاون و رفاه اجتماعی گزارشی از اهم فعالیتهای این وزارتخانه در سال گذشته و همچنین برنامه های در دست اقدام برای سال 92 ارائه كرد.
همچنین پیش از این دیدار تعدادی از خانواده های شهدای كارگر كشور از نزدیك با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفتگو كردند.
رهبر معظم انقلاب درگذشت امیرحسین فردی را تسلیت گفتند
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/rahbar/13900823095546_photoa.jpg)
به نقل از پايگاه اطلاعرساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيتالله خامنهاي رهبر انقلاب در پیامی، درگذشت نویسنده متعهد مجاهد آقای امیرحسین فردی را تسلیت گفتند.
در پیام مقام معظم رهبري آمده است: این هنرمند مومن و سختكوش از پیشكسوتان در عرصه فعالیت دوران انقلاب و از بنیانگذاران هستههای جوانان هنرمند انقلابی بود.
نواهای ناامید کننده از آینده کشور از سوی برخی جریان ها
یکی از وظایف عمده نخبگان کشور در امر انتخابات ایجاد فضای امید و نشاط برای حضور حداکثری است.
به گزارش رویداد،اما در عین حال از سوی برخی جریان ها در کشور نواهای ناامید کننده از آینده کشور که تنها بوی منافع حزبی و جریان از آن بروی می آید شنیده می شود.
گفتنی هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، در پاسخ به اظهارات آنان در خصوص مسائل جاری کشور گفت: متأسفانه به دلیل تلف شدن منابع مالی و انسانی کشور و سوءمدیریتها در دوره اخیر، اداره کشور در دوره جدید اجرایی با مشکلاتی همراه است که اگر فردی با وجهه داخلی و بینالمللی و مشارکت بالای مردم، بتواند سکاندار قوه مجریه شود، میتوان امیدوار بود که در یک دوره سخت و پرتلاش به تدریج مشکلات داخلی و خارجی کشور مرتفع شود.
هاشمی همچنین تاکید کرد: تعهدات سنگینی که به دولت جدید منتقل خواهد شد و مطالباتی که بدون پشتوانه اقتصادی برای دوره جدید ایجاد شده است، دشواری کار در آینده را مضاعف میکند و امیدواریم به برخی لجاجتها و اصرار بر ادامه اشتباهات برطرف و زمینه جبران انحراف از برنامهها و سند چشمانداز و اصلاح امور فراهم شود.
در این دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان دیدگاهها و نظرات خود در مورد مسائل و مشکلات کشور، خواستار حضور جدّی آیتالله هاشمی رفسنجانی در انتخابات آینده ریاست جمهوری شدند.
سوءاستفاده اجباري از كارمندان به عنوان سياهي لشكر انتخاباتي
سازمان ميراث فرهنگي با اختصاص بودجه هنگفت از بيت المال و با استفاده ازكاركنان دستگاه هاي مختلف، ميتينگي را در استاديوم صد هزار نفري آزادي برگزار مي كند.
کیهان: به گزارش رجانيوز، طبق برنامه ريزي رئيس سازمان ميراث فرهنگي، اين ميتينگ در روز پنجشنبه 29/1/92 با حضور بيش از يكصد هزار نفر از اعضاي سازمان ها و دستگاه هاي مختلف سراسر كشور تحت عنوان جشن و مراسم تقدير از دست اندركاران سفرهاي نوروزي برگزار خواهد شد. انتخاب پوشش تقدير از برگزاركنندگان سفرهاي نوروزي در حالي است كه براساس برنامه ريزي هاي انجام شده، قرار است كه ازكانديداي انتخاباتي جريان انحرافي نيز با وجود اينكه مسئوليت كنوني او هيچ ارتباطي به اين همايش ندارد، رونمايي شود!
رجانيوز كه سالها از دولت حمايت مي كرد و پس از عملكرد حلقه انحرافي، به صف منتقدان پيوسته مي افزايد: كليه هزينه هاي مربوط به ساخت جايگاه، نور، صدا، تصويربرداري، دعوت از هنرمندان، موسيقي، مجري، قاري، تبليغات محيطي، چاپ كارت هاي دعوت و هزينه هاي مرتبط از محل يكي از مراكز وابسته به سازمان ميراث تأمين شده كه حدود بيش از 800 ميليون تومان برآورد شده است.
از سوي ديگر براي پر كردن ورزشگاه بزرگ آزادي، براي تمام استان ها و سازمان ها سهميه مشخص شده است تا با حضور پرسنل و مرتبطين خود استاديوم آزادي را پر كنند كه از جمله مي توان به سهميه هاي اختصاصي زير اشاره كرد؛ هلال احمر 30 هزار نفر، سازمان ميراث فرهنگي 20 هزار نفر، سازمان حمل و نقل و راهداري 10هزار نفر، وزارت كشور(فرمانداران، بخشداران، شهرداران و...) 10 هزار نفر، آموزش و پرورش (دانش آموزان و كادر استان هاي تهران، البرز، قزوين، قم و...) 10 هزار نفر، بخش خصوصي و گردشگري 10 هزار نفر و... پرسنل سازمان ميراث فرهنگي هم براي حضور در مراسم به همراه خانواده هاي خود (حداكثر تا 10نفر) توجيه شده اند.
همچنين گفته مي شود در پي هماهنگي با وزير ارتباطات مقرر شده است كه شركت رايتل وابسته به سازمان تأمين اجتماعي، مسئوليت پذيرايي (بسته هاي پذيرايي و ناهار روز مراسم) را به سبك هواپيمايي و توسط كترينگ هواپيمايي ماهان تهيه و آماده و در ميان مدعوين توزيع كند كه براي اين كار هزينه هر نفر 40 هزارتومان برآورد شده است.
سازمان ميراث فرهنگي مبالغي را تحت عنوان هزينه هاي سفر نوروزي به استان ها به منظور هزينه حمل و نقل و پذيرايي بين راهي مدعوين اختصاص داده است كه جمعاً حدود 6 ميليارد تومان تخمين زده مي شود.
اين گزارش حاكي است: برخي از مدعوين مراسم روز 29 فروردين از نحوه جمع آوري ليست افراد و حضور در مراسم و فيلم و عكس برداري و... ابراز نگراني كرده و احتمال مي دهند كه پس از سپري شدن اين مقطع، در آينده با مشكلات جدي مواجه شوند، بنابراين تمايل چنداني براي حضور در مراسم ندارند. برخي از مدعوين نيز از نحوه هزينه كردها و مخارج اين مراسم كه منشأ آن نامشخص و شبهه ناك است ابراز نگراني كرده و عقيده دارند حضور در اين مراسم صحيح نيست.
انتظار مردم از دستگاه هاي قضايي و اطلاعاتي كشور آن است كه در شرايط اقتصادي حساس كنوني و در حالي كه اقشار كم درآمد با شرايط معيشتي سختي دست به گريبانند، اجازه ندهند چند ميليارد تومان از كيسه بيت المال براي تبليغات انتخاباتي حلقه انحرافي هزينه شود.
گفتني است كه از دستگاه هاي قضايي و اطلاعاتي كشور پذيرفته نيست كه بعد از وقوع واقعه و اتلاف ميلياردها تومان از بيت المال فقط در حد گزارش ماجرا بسنده كنند.
ترور شخصيت توسط تروريست هاي اجاره اي
يك سايت حق العمل كار كه در خدمت محافل فتنه گر و گروهك هاي ضدانقلاب فعاليت مي كند، در اقدامي انتحاري به تخريب و ترور شخصيت دكتر باقري لنكراني مدير اسبق بهداشت پرداخت.
کیهان: سايت «ب» توسط شماري از عناصر جدا شده از يك سايت (وابسته به محسن رضايي) اداره مي شود. اين گروه ابتدا خود را اصولگرا جا مي زدند اما بعدها، به آلت دست محافل فتنه گر تبديل شدند و هم اكنون توليدات آنها در خدمت عمليات رواني رسانه هاي بدنامي نظير راديو فردا، كلمه، جرس و بي بي سي قرار دارد.
سايت ياد شده با حمله به خانواده (!) دكتر لنكراني مدعي شده كه خانواده وي در دوران رژيم شاه در حكومت جايگاه داشته و پدر او از سلطنت طلبان تند بوده و در ساواك نيز مسئوليت داشته است.
اين سايت همچنين مدعي شده كه دكتر لنكراني زندگي تجملاتي دارد و همسر او هر ماه با سفر به دبي، خريدهاي خود اعم از پوشاك و لوازم خاص را از دبي خريداري مي كند.
اين سايت حق العمل كار عمله جريان نفاق پس از انجام ترور شخصيت، به خاكستري سازي! خبر خود پرداخته و نوشته است: لازم به ذكر است كه از نظر منطقي، نه فرزند در برابر اعتقادات و عملكرد پدر مسئول است و نه زندگي مرفه داشتن و خريدهاي ماهانه از دبي جرم تلقي مي شود. بلكه روي سخن با اين گروه خود عمار پندار است كه دست از ظاهرگرايي و تخريب رقيب تحت پوشش ارزشها دست برداشته و براي نقد عملكرد، شاخصهاي اصلي را مد نظر قرار دهند.
در پي اين حركت سايت حامي فتنه سبز، دكتر لنكراني در مصاحبه با صابرنيوز و درباره خانواده خود گفت: مرحومه مادرم، سيده اي بودند مهربان و دلسوز و از هيچ كوششي در جهت تعليم و تربيت صحيح ما دريغ نمي كردند. انشاءالله خداوند حق ايشان را بر من حلال فرمايد و در اين ايام سوگواري حضرت زهرا سلام الله عليها، روح همه مؤمنين و مؤمنات و ايشان را قرين رحمت واسعه خود فرمايد. پدر بنده در صنعت آلومينيوم فعال بود و آن زمانها، صنعت آلومينيوم در ايران تازه تأسيس و نوپا بود. اما با توجه به مصارف مختلف اين فلز سبك و دير اكسيده شدن آن، به سرعت مورد استقبال و مصرف در صنايع مختلف قرار گرفت. ابتدا پدرم با كار در اين صنعت شروع كرد و مدت ها بعد، توانست با تلاش و پشتكار كارگاه و كارخانه اي را راه اندازي كند. ايشان قبل از انقلاب هيچ گونه مسئوليت و سمت دولتي نداشتند.
وي درباره همسر و وضعيت زندگي خويش گفت: الحمدلله در دوران دانشجويي توفيق شامل حال بنده شد، و خداوند توفيق ازدواج با همسر مورد نظرم را عطا كرد و بسيار از زندگي ام راضي هستم. بعد از پايان دوره چهار ساله وزارت از تهران به شيراز برمي گشتيم عمده وسايلي كه از تهران آورديم كه قبل از آن آنها را از شيراز به تهران برده بوديم، كتابهاي بنده بود وگرنه بقيه وسايل ما در يك وانت جا مي شد.
لنكراني افزود: ما از ابتدا كه زندگي مشتركمان را شروع كرديم سعي كرديم يك زندگي ساده و مؤمنانه اي داشته باشيم و در زندگي قانع و شاكر باشيم. حقيقتاً افتخار مي كنم كه همسرم يك خانم قانعي است، ايشان از اول هم اين چنين بودند و تا الان هم يك زندگي همراه با قناعتي را گذرانده ايم. ما زماني كه بعد از پايان دوره چهار ساله وزارت از تهران به شيراز برمي گشتيم عمده چيزهايي كه از تهران آورديم كه قبل از آن آنها را از شيراز به تهران برده بوديم، كتابهاي بنده بود وگرنه بقيه وسايل ما در يك وانت جا مي شد.
وي در پاسخ اين سؤال چرا بعد از دوره وزارتتان به شهرستان برگشتيد؟ مي گويد: بنده بعد از دوره وزارت ترجيح دادم به شيراز برگردم و درس و بحث و تحقيقات علمي را در كنار طبابت و درمان در شيراز دنبال كنم. يكبار يادم هست توفيقي حاصل شد خدمت رهبر معظم انقلاب روحي فداء رسيدم، اين موضوع را خدمت ايشان عرض كرده و كسب تكليف نمودم، ايشان به اين مضمون فرمودند كه «اين اموري كه شما مي گوييد، كارهاي خوبي است، اما در كنار آنها، امور اجتماعي را هم دنبال كنيد». عرض كردم: حضرت آقا، كار سختي است، هم فعاليت اجتماعي و هم طبابت و هم تحقيقات. رهبر انقلاب به بنده فرمودند: «كار سختي است اما مي شود!» بالاخره بنده از ايشان كسب تكليف كردم و در شيراز به تحقيقات علمي، طبابت و درمان و سياست و امور اجتماعي در حد توان پرداختم. انشاءالله خداوند از ما راضي و لبخند رضايت بر لبان مبارك رهبري معظم و مردم مؤمن و قدرشناس قرار گيرد.
ايستادگي رهبر ايران به كابوس غرب تبديل شده است
يك روزنامه فرانسوي تصريح كرد مذاكره با ايران به كابوسي براي قدرت هاي غربي و مايه افسردگي آنان تبديل شده چرا كه نمي توانند رهبر ايران را بترسانند.
کیهان: لوموند در گزارشي نوشت: از چند سال پيش قدرت هاي غربي، خطر دچار شدن به افسردگي و گفت وگوهاي كابوس آميز را به جان مي خريدند بي آن كه بتوانند نتيجه اي بگيرند چرا كه نمي توانند آيت الله خامنه اي را بترسانند. او هم جلوي آنان مي ايستد.
لوموند اضافه كرد: مقاومت ايران، محك آزمايش جهان چند قطبي است. شركت كنندگان كنفرانس آلماتي مي گويند ما دور خودمان چرخيديم و حتي تاريخ جديد مذاكره تعيين نشد.
لوموند مي افزايد: راههاي موازي براي نزديك كردن ايران و آمريكا نمي تواند كارساز باشد چرا كه دعوت آمريكا به مذاكره ديگر اعتباري ندارد و ايران نيز در اين دوران پيش از انتخابات نمي تواند از جهت گيري هاي ملي گرايانه دوري جويد.
استعفاي مدير عامل رايتل در اعتراض به حلقه انحرافي
منابع آگاه از استعفاي حميدرضا فرنگ مديرعامل شركت رايتل در اعتراض به فشار حلقه انحرافي براي بهره برداري انتخاباتي از امكانات اپراتور سوم خبر دادند.
کیهان: به گزارش نداي انقلاب اين استعفا زماني صورت گرفت كه اعلام شد رايتل پشتيبان مالي تجمع بزرگ انتخاباتي حلقه انحرافي در ورزشگاه يكصد هزار نفري آزادي را برعهده گرفته است.
براين اساس، بعد از روي كار آمدن مديرعامل شركت شستا و پس از ماهها فشار حلقه انحرافي براي در اختيار گرفتن اپراتور رايتل اكنون قرار است يكي از اعضاي هيأت مديره رايتل كه مورد اعتماد حلقه انحرافي است جايگزين وي شود.
پيش از اين نداي انقلاب در خبري از نفوذ حلقه انحرافي در يكي از اپراتورهاي كشور و پيامك شعار اصلي اين طيف يعني «زنده باد بهار» براي شماري از مردم خبر داده بود كه البته اين سامانه پيامكي توسط دستگاه قضايي توقيف شد.
مسئولیت ریاست جمهوری یک امانت است نه يک لقمه شیرین
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/default/00010.jpg)
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، آیتالله محمدعلي موحدی کرمانی در خطبههای امروز نماز جمعه تهران با عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و سفارش مومنین و مسلمین به امر تقوا برای خروج از مشکلات اظهار داشت: جهاد حضرت زهرا(س) یکی از ابعاد ویژه زندگی بانوی عالم است که باید در زندگی خود از ایشان تمامی مسائل را بیاموزیم و باید به این مسئله واقف باشیم که بعد از رحلت پیامبر(ص) به جامعه باید بصیرت و بینش داد.
وی در ادامه با عرض تسلیت به زلزلهزدگان استان بوشهر بیان داشت: احساس همدردی خود را با مردم زلزلهزده در مناطق مختلف استان بوشهر به خاطر این حادثه تلخ، اعلام ميدارم و براي آنها طلب رحمت میکنم.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مسئولان باید بدانند که مسئولیت ریاست جمهوری یک امانت است نه يک لقمه شیرین براي آنها و همه مردم در این عرصه مامور هستند که این امانت الهی را به انسانهای لایق واگذار کنند.
آیتالله موحدی کرمانی افزود: اگر ملت در آراء خود کوتاهی کنند و شخصی نالایق را به عنوان رئیسجمهور برگزینند، قطعا در این مسئولیت مرتکب جرم شدهاند چرا که به آن شخص در انتخابات آتی رای دادهایم و کاندیداها و مردم باید در امانت الهی دقت ویژهای داشته باشند.
وی خطاب به مردم در بهتر برگزار شدن انتخابات ریاست جمهوری گفت: شما که رای میدهید مراقب باشید به شخصی که اهل عمل است رای بدهید و بهتر است با تحقیق و بررسی سوابق انقلابی، ولایی و تجربیات اجرایی، دینی به شخص مناسب رای دهید.
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: شناخت از کاندیداها یا به صورت مستقیم و یا از طریق تحقیق درباره آن فرد صورت میگیرد.
آیتالله موحدی کرمانی با اشاره به نامگذاری امسال با نام حماسه سیاسی حماسه اقتصادی خاطرنشان کرد: مردم با حضور گسترده خود باید مشت محکمی برای مرتبهای دیگر به دشمنان داخلی و خارجی بزنند و برای همیشه دشمنان را از ضربه زدن به نظام مایوس کنیم.
وی تصریح کرد: لبیک گفتن به ندای امام و رهبری و اطاعت از ولایت فقیه که ادامه ولایت پیامبر از جمله وظایف ملت ایران در تمامی عرصهها است و باید خواسته مقام معظم رهبری را در نامگذاری سال جدید محقق کنیم.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به نقش شورای نگهبان در تایید کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: این شورا با ملاحظه شرایط موجود در قانون صلاحیت شخص مورد نظر را برای کاندیداتوری در انتخابات تایید میکند و به ویژگیهایی همچون مدیریت، تدبر، حسن سابقه، تقوا، اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی و امانتدار بودن کاندیدای مورد نظر خود توجه خواهند کرد.
آیتالله موحدی کرمانی افزود: در این ایام سالگرد قطع رابطه ایران با شیطان بزرگ را داشتيم و مسئلهای که حائز اهمیت است پیشرفت و اعتلای جمهوری اسلامی ایران بدون وابستگی به دشمنان است و توانستهایم با خودسازی دشمنان را به عقبنشینی وادار کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اخیرا فرقه وهابیت جزوههایی را در اختیار زائران خانه خدا قرار میدهد که باید مراقب باشید با این جزوهها از مسیر درست خارج نشوید چرا که آنها با این کار در صدد تخریب اذهان عمومی هستند.
زنده باد بهار دوستي ميان ايران و اسرائيل است!
يك تحليلگر صهيونيست ضمن حمله به مواضع ضد صهيونيستي احمدي نژاد، خطاب به وي نوشت: زنده باد بهار دوستي ميان ايران و اسرائيل.
کیهان: به گزارش بالاترين، مئير جاودانفر در وب سايت «the iran-israel observer» مي نويسد: 4ماه بيش نمانده بين احمدي نژاد و باي باي با او ... حملات لفظي وي عليه اسرائيل وقيح ترين بود. او نه فقط در همايش جهان بدون صهيونيسم گفت «همانطور كه امام فرموده اند، اسرائيل بايد از صفحه روزگار محو شود»، بلكه هولوكاست را انكار و اسرائيل را به يك ويروس تشبيه كرد. حملات او زشت و بي شرمانه بود. او دشمن افراطي ماست.
اين ايراني صهيونيست تبار سپس مدعي دوستي ملت ايران و ملت [!؟] اسرائيل شده و اين در حالي است كه اولاً اغلب صهيونيست هاي ساكن در سرزمين هاي اشغالي يا پدران آنها اتباع كشورهاي مختلف اروپايي، آفريقايي و آمريكايي بوده اند كه پس از اشغال سرزمين فلسطين و به زور اسلحه صهيونيست ها و حمايت آمريكا و اسرائيل راهي اين سرزمين شده و ثالثاً در طول 65 سال گذشته، رژيم نامشروع صهيونيستي منشأ بسياري از جنگ ها و ترورها و جنايت ها در سراسر منطقه خاورميانه بوده است.
آنچه در مضمون نوشته تحليلگر صهيونيست قابل توجه است، ادعاي دوستي با مردم اسرائيل مشابه ادعاي ليدر حلقه انحرافي است. در واقع اين صهيونيست دو آتشه هرچه از منطق انساني و ضد صهيونيستي احمدي نژاد منزجر است، منطق ليدر حلقه انحرافي را عيناً تأييد و قرائتي منطبق با مدعاي «زنده باد بهار» ارائه مي كند.
جمع آوری رأی برای خاتمی!
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/rafsanjani/40-t.jpg)
مدرس در گزارش خود از خاتمی به عنوان رئیس جمهوری یاد می کند که در دوره 8 ساله ریاست جمهوریاش، ایران شاهد رنسانس فرهنگی و روشنفکری بود و رویکردی متعادل در تعامل با غرب در پیش گرفته بود.
جمع آوری رأی برای خاتمی!
سوزان مدرس در ادامه گزارش خود با انعکاس گفتگو با برخی که آنها را مردم تهران خوانده، سعی کرده است گرایش مثبت آنها به خاتمی را بازتاب دهد.
وی از قول یک نجار 32 ساله که خود را ساسان معرفی کرده است مینویسد:"زمانی که خاتمی برای معرفی ملت ما به نقاط مختلف جهان سفر میکرد، ما بسیار به او افتخار میکردیم. اگر خاتمی بیاید، رای من خاتمی خواهد بود."
مدرس میافزاید: " خاتمی طرفدار سرسخت جذب سرمایهگذاری خارجی بود که به اعتقاد بسیاری برای دور زدن تحریمهای شدید آمریکا بر ضد ایران، ضروری بود.
مجری سابق شبکه پرس تیوی و خبرنگار و مستندساز "آزاد" فعلی، احمدینژاد را نماینده طبقه کارگر روستایی و دور افتاده و مستضعف ایران میخواند که به اعتقاد این طبقه بزرگ، احمدینژاد "رئیس جمهور همه مردم ایران" است. هر نامزدی که بخواهد وارد عرصه رقابت شود، باید به این طبقه عمده از جمعیت ایران توجه داشته باشد.
"خاتمی باید ملت را متقاعد کند که او هم رئیس جمهور تمام اقشار جامعه ایران است." این را نیز "مدرس" از قول یک راننده تاکسی گفته است.
اینکه خاتمی نامزد انتخابات خواهد شد یا نه را هیچکس نمیتواند پیشبینی کند، تا یکماه مانده به انتخابات که شورای نگهبان کار تایید صلاحیت نامزدها را آغاز خواهد کرد و رقابتهای انتخاباتی رسما آغاز خواهد شد.
هاشمی؛ مرد خروج کشور از شرایط بحرانی
مخالفت نمایندگان مجلس با طرح تعیین حداقل و حداکثر سن نامزدهای ریاست جمهوری که در آن حداکثر سن 75 سالگی در نظر گرفته شده بود و عملا هاشمی رفسنجانی دیگر فرصتی برای ورود به این میدان نداشت، بار دیگر صحبتها از حضور هاشمی 79 ساله را قوت بخشید.
تحلیلگر "آزاد" المانیتور در گزارش خود، هاشمی را فردی طرفدار بازار آزاد داخلی و خصوصیسازی معرفی میکند که دیدگاههایش میتواند گره و بن بست اقتصادی موجود را حل کند.
دیگر شهروند تهرانی در باره هاشمی اینگونه اظهار نظر میکند:"هاشمی اقتصاد کشور را بخوبی میشناسد و با رهبر نیز رابطه خوبی دارد، من ترجیح میدهم در دوره بعدی شاهد نزاعهای سیاسی کمتری از سوی هرکس که انتخاب می شود، باشم و فکر میکنم رفسنجانی شخص مناسبی برای این جایگاه باشد."
اصلاحات؛ فاقد رهبری مقتدر و انعطاف ناپذیر
این گزارش در تشریح شرایط کنونی اصلاحطلبان در ایران مینویسد: بسیاری از ایرانیها اصلاحات را فاصله زمانی 1997 تا 2005 میلادی – 76 تا 84 – میدانند که البته در سال 88 نیز تلاش کردند تا به صحنه بازگردند اما شکست خوردند. امروز اصلاحطلبان نه تنها جای خالی رهبری مقتدر با ایدئولوژی و گفتمانی پایدار را در کنار خود حس میکنند، بلکه از بیرون نیز آنها را گروهی انعطاف ناپذیر و ناتوان در حرکت و حیات در چارچوب نظام و ساختار سیاسی کنونی، مینگرند. این واقعیت را میتوان از پیش شرطهای تعیین شده از سوی برخی از آنان برای شرکت در انتخابات مشاهده کرد که بطور مثال آزادی کروبی و میرحسین موسوی از حصر خانگی را خواستار شدهاند.
یک دانشجوی دکترا نیز معتقد است با تعیین پیش شرط برای نظام اصلاحات راه به جایی نخواهد برد و اصلاحطلبان در حال حاضر از نبود اتحاد و یکپارچگی میان خود نیز ضربه میخورند.
در این میان یکی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی که خواسته هویتش علنی نشود در گفتگو با سوزان مدرس گفته است: اگر هریک از این دو شخصیت – خاتمی و هاشمی – تصمیم به حضور بگیرند، در زیر چتری جدید گرد خواهند آمد. این جبهه جدید این ویژگی را خواهد داشت که دیگر با انتقاداتی که هم اکنون اصلاحطلبان – بویژه پس از سال 88 - با آن روبرو هستند، مواجه نخواهد شد. به عقیده این استاد دانشگاه، هاشمی از بخت بیشتری برخوردار است، چرا که جایگاه خوبی در نظام دارد و امکان رد صلاحیت شدن وی از سوی شورای نگهبان نیز وجود ندارد.
سوزان مدرس، تحلیلگر و مستندساز آزاد، پیشتر در شبکه پرس تیوی ایران به گویندگی اخبار، تهیه گزارش و مستند مشغول بود که با جدا شدن از این شبکه، بطور مستقل به تولید مستند و تحلیل مسائل سیاسی برای رسانههای مختلف غربی مشغول است.
تل آويو توان مقاومت در برابر شليك موشك ها را ندارد
فرمانده جبهه داخلي رژيم صهيونيستي هشدار داد سامانه دفاع موشكي موسوم به «گنبد آهنين» براي حمايت از مناطق مسكوني و غيرنظامي در مقابل موشك هاي حزب الله كافي نيست.
کیهان: به گزارش خبرگزاري قدس آيال آيزنبرگ گفت: سامانه گنبد آهنين فقط تا حدودي مي تواند از تاسيسات نظامي و مناطق راهبردي اسرائيل حمايت كند و از توانمندي لازم براي حفاظت مناطق مسكوني و غيرنظامي در مقابل موشك هاي مقاومت حزب الله برخوردار نيست.
آيزنبرگ افزود: حزب الله پنج هزار موشك در اختيار دارد و تل آويو و حومه آن در جنگ آينده هدف باراني از موشك هاي هولناك مقاومت قرار خواهد گرفت.
وي گفت: من بر اين باورم كه حزب الله هر روز بيش از هزار موشك و گلوله به عمق مناطق مسكوني اسرائيل شليك خواهد كرد.
همچنين يك فرمانده ارتش رژيم صهيونيستي با ابراز نگراني از افزايش توان نظامي حزب الله لبنان، تصريح كرد، موشكهاي حزب الله لبنان زمين را در هر جنگ آينده زير پاي ارتش اين رژيم به لرزه درخواهد آورد.
ژنرال «كوبي باراك» فرمانده شعبه فن آوري و لجستيك ستاد مشترك ارتش رژيم صهيونيستي با بيان اين مساله، تاكيد كرد: هرگونه رويارويي با حزب الله لبنان، جنگ را به داخل سرزمينهاي اشغالي منتقل خواهد داد.
باراك در ادامه تاكيد كرده كه هرگونه جنگ با حزب الله در آينده، روزانه اسرائيل را با حداقل 1200 موشك مواجه خواهد ساخت.
به گفته وي حزب الله در جنگ آينده به ابتكارات تازه اي براي كاهش قدرت حركت و مانور دهي ارتش رژيم صهيونيستي دست خواهد زد.
وي همچنين گفته است كه روز اول جنگ شاهد حملات موشكي بسيار سنگين و دقيق از سوي حزب الله عليه مراكز حساس ارتش بويژه تجمعات نظامي، مراكز اورژانس، مراكز پشتيباني و مراكز لجستيكي خواهد بود.
با توجه به قطعيت رد صلاحيت خاتمي، حتما بايد او را به ميدان آورد
با وجود مخالفت برخي مشاوران خاتمي با نامزدي وي و قطعيت رد صلاحيت او از سوي شوراي نگهبان، تحركات حلقه حزب مشاركت براي واداشتن خاتمي فزوني گرفته است.
کیهان: اين تحركات افراطيون ادامه فتنه انگيزي ناكام سال 88 و تحريم انتخابات مجلس در اسفند 1390 ارزيابي مي شود. در برخي جلسات داخلي افراطيون اين گونه گفته شده كه با توجه به قطعيت رد صلاحيت خاتمي، حتما بايد او را به ميدان آورد تا از اين طريق حضور او را در جبهه اپوزيسيون و تحريم قطعي كرد. اين گروه معتقدند بدين ترتيب مي توان فضاي رواني عليه نامزدهايي قطعي نظير عارف و روحاني و محتمل مانند جهانگيري و نجفي و... را سنگين تر كرد و با چماق «اصلاح طلب بدلي» آنان را از حضور در صحنه انتخابات راند.
پيش از اين احمد پورنجاتي از اعضاي فراكسيون مشاركت در مجلس ششم و از مشاوران نزديك خاتمي به روزنامه بهار گفته بود كه خاتمي نگران است نامزد شده و رد صلاحيت شود و او نمي خواهد مهر رد صلاحيت از سوي نظام در كارنامه اش ثبت شود. پورنجاتي همچنين از مخالفت طيفي از مشاوران با نامزدي مجدد خاتمي خبر داده بود، موضوعي كه مشاوراني نظير كرباسچي و مرعشي نيز بر آن صحه گذاشته اند.
با اين حال جواد اطاعت از اعضاي حزب اعتماد ملي مي گويد گروهي به نام شوراي راهبري اصلاحات و با حضور 35 تن از مشاوران خاتمي در 5 كميته اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، سياست داخلي و سياست خارجي فعال شده تا به ارزيابي وضع موجود و تدوين برنامه بپردازد. او با اشاره به دودستگي در ميان مشاوران، مي گويد: ما تلاش مي كنيم كه خاتمي نامزد شود. ما بايد فضا را به گونه اي فراهم كنيم كه آقاي خاتمي به شركت در انتخابات تمايل پيدا كند و احساس كند فضا براي حضورش فراهم است.
او در مصاحبه با روزنامه بهار و در پاسخ اين سوال كه «الان نگراني هاي خاتمي چيست كه نامزد نمي شود؟ نگران رد صلاحيت است؟» مي گويد: نه، اصلا بحث نگراني براي رد صلاحيت و اين ها نيست. بحث اين است كه چالش جديدي براي كشور ايجاد نشود، يعني آمدن آقاي خاتمي براي كشور هزينه اي به همراه نداشته باشد. بالاخره اگر بناست در يك كشور عقلانيت سياسي حاكم باشد، براي برون رفت از وضع موجود جريان حاكم بايد بپذيرد انتخاباتي برگزار كند كه آقاي خاتمي هم يكي از گزينه هاي آن باشد ولي اگر غير از اين باشد ممكن است به گونه اي باشد كه اين كنش و واكنش ها براي كشور هزينه اي داشته باشد.
اين مقام وزارت كشور در دولت اصلاحات، درباره قانع نشدن خاتمي به نامزدي و عدم تمكين از مشاورين موافق گفت: بحث تمكين نيست، بحث اقناع است. ما بايد وضعيت را رصد كنيم و تا زمان ثبت نام هم وقت داريم و تا آن زمان هم اميدواريم آقاي خاتمي به اين نتيجه برسند كه در انتخابات شركت كنند. و اگر خاتمي رد صلاحيت شد چه؟ شرايط كشور چنين چيزي را ايجاب نمي كند. اگر گزينه اصلاحات را رد صلاحيت كنند كه ديگر تكليفي بر اصلاح طلبان بار نيست.
فراز آخر سخنان نامبرده نشان مي دهد كه سناريوي افراطيون فعال در فتنه سبز مجبور كردن اصلاح طلبان معتدل به بازي در خدمت فتنه گران است.
تلقي جريان مذكور اين است كه خاتمي به واسطه رد صلاحيت خدمات بيشتري براي جريان هاي معارض نظام انجام خواهد داد حال آن كه در اين صورت سرنوشتي بهتر از برخي عناصر فتنه گر منزوي پيدا نمي كند. خاتمي مكررا طي سالهاي اخير و در محافل خصوصي شديدا از عملكرد منتهي به بن بست موسوي و كروبي انتقاد كرده و آنها را مسئول وضعيت آشفته اصلاح طلبان دانسته است.
هاشمی «مدیر»، «سرمایه» و «تکیهگاه» اصلاحطلبان
محسن آرمین در پاسخ به سؤالی درخصوص نقش هاشمی در بازیگردانی برنامههای انتخاباتی اصلاحطلبان، با تأکید بر اینکه آقای هاشمی همواره برای ما محترم بوده، گفت: «حتی زمانیکه برخی هاشمیرفسنجانی را تخریب میکردند، ما از او حمایت کرده و با تخریبش مخالف بودیم. نباید این سرمایه را با تحلیلهای غلط تخریب کرد».
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، مواضع آقای هاشمی رفسنجانی همواره از اهرمهای تاثیر گذار در مولفه های مختلف داخلی و خارجی ایران بوده است؛ با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، به نظر می رسد بازخوانی مواضع و عملکرد رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خصوصا در طول سالهای گذشته، بسیار لازم و روشنگر باشد.
خبرگزاری فارس قصد دارد در سلسله برشهایی از برخی تالیفات صورت گرفته، بازخوانی هایی در این زمینه منتشر نماید.
پیش از این مروری بر «ادعای 12ساله هاشمی درباره تقلب؛ از نامهنگاری تا تریبون نماز جمعه و نماینده تامالاختیار» داشتیم. اما آنچه در این گزارش می خوانید، فصل پنجم از کتاب تکیهگاه (بررسی عملکرد اکبر هاشمی رفسنجانی در نهمین و دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری) است که به قلم محمدحسن روزیطلب در مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است:
روزهای اول فروردین سال 1388، درحالی برای هاشمیرفسنجانی سپری میشد که سیدمحمد خاتمی از رقابتهای انتخاباتی کناره گرفته و میرحسین موسوی با پشتوانهی یاران قدیمیاش به تازگی ستاد انتخاباتیاش را راهاندازی کردهبود. در محافل سیاسی شنیده میشد که موسوی پیش از کاندیداتوری به هاشمیرفسنجانی اعلام کرده که او طرح دولتوحدتملی را اجرایی خواهد کرد.
* محسن رضایی: هاشمی مخالف آمدن من بود
از سوی دیگر محسن رضایی نیز خود را آماده میکرد تا در انتخابات دهم ریاستجمهوری حاضر شود. دربارهی محسن رضایی نیز شنیده میشد که هاشمیرفسنجانی او را برای نامزدی تهییج و ترغیب کردهاست.
این نقل قول نیز به گوش میرسید که کمکردن یک رأی از احمدینژاد نیز ارزش دارد، اگرچه محسن رضایی در گفتگویی در سالگرد انتخابات، شرح دیدارهایش با هاشمیرفسنجانی را اینگونه بیان کردهاست:
«آقای هاشمی مخالف آمدن من بود. من در فروردین 88 با ایشان مشورت کردم، نظر مساعدی ندادند. بعداً هم بهصورت علنی تصریح کرد که اگر لاریجانی، روحانی و ولایتی بیایند من به یکی از آنها رأی میدهم. با هاشمی اتفاقاً مرزبندی داشتم. قبل از اینکه اختلاف احمدینژاد و هاشمی تشدید شود، مرزبندی من آشکار بود. انتشار نامهی امام و نظرات دیگری که بود، نشان میداد که من و ایشان از منتقدین یکدیگر هستیم. اما وقتی اختلافها و درگیرهای چند سال اخیر بهوجود آمد به این مسئله فکر کردم که چراغ وحدت را روشن کنم. نظام را در خطر دیدم. وصیت امام از جلوی چشمهایم رژه میرفت که به آقای هاشمی و مقام معظم رهبری فرموده بودند: «من نگران اختلاف شما هستم.»
اشارهی محسن رضایی به متنی است که در دیدار زادسر نمایندهی ادوار مجلس با هاشمیرفسنجانی در روز 29 فروردین 1388 منتشر شد و در آن هاشمیرفسنجانی به صراحت کاندیداهای مورد نظرش را اعلام کردهبود.
* محسن آرمین: نباید این سرمایه (هاشمی رفسنجانی) را با تحلیل های غلط تخریب کرد
در روزهای فروردین 1388 حمایت هاشمیرفسنجانی از موسوی به حدی در افکار عمومی مشخص و مبین بود که محسن آرمین، سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی روز 26 فروردین در نشستی که با عنوان «احزاب و انتخابات» از سوی انجمن اسلامی دانشکدهی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شدهبود، هاشمیرفسنجانی را همراه با اصلاحات خواند و در پاسخ به سؤالی درخصوص نقش هاشمیرفسنجانی در بازیگردانی برنامههای انتخاباتی اصلاحطلبان، با تأکید بر اینکه آقای هاشمی همواره برای ما محترم بودهاست، گفت:
«حتی زمانیکه برخی هاشمیرفسنجانی را تخریب میکردند، ما از او حمایت کرده و با تخریبش مخالف بودیم. نقش هاشمی بهعنوان یک فرد تأثیرگذار در عرصهی سیاسی کشور برای ما اثبات شدهاست و بارها شاهد تأثیر وی بودهایم، در هر صورت نباید این سرمایه را با تحلیلهای غلط تخریب کرد».
* عسگراولادی: مودبانه به هاشمی گفتم که مقابل رئیس جمهور قرار نگیرد
این حمایتها سبب شد تا حبیبالله عسکراولادی، دبیرکل جبههی پیروان خط امام و رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در روزهای ابتدایی اردیبهشت 88 اعلام کند: «به هاشمیرفسنجانی گفتم که مقابل احمدینژاد قرار نگیرد». عسکراولادی البته برای اظهار این مطلب مقدماتی را نیز فراهم دید:
«رابطهی احمدینژاد با هاشمی یک رابطهی داغ است و رابطهی سردی نیست. آیتالله هاشمیرفسنجانی یک مجتهد سیاسی و اجتماعی است و در این اجتهادش واقعاً کوشش میکند اما روی اعتقادش به قانون اساسی و ولیفقیه هرجا که ولیفقیه حکم کند، تبعیت میکند اما در اجتهادش کوتاه نمیآید و در سخنان اخیری که داشت دیدیم که گفت از دولت نهم راضی نیستم. آیتالله هاشمیرفسنجانی رئیس دو مجموعهای است که به مانند دو بال مقام معظم رهبری است. رابطهی هاشمی با احمدینژاد باید مثل رابطهی مقام معظم رهبری و مراجع تقلید فراجناحی باشد و ایشان نباید در مقابل رئیسجمهور قرار گیرد که من هم مؤدبانه این موضوع را به خود هاشمی گفتهام. احمدینژاد هم نباید با هاشمی مثل یک شهروند سیاسی رفتار کند چرا که هاشمی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبری است».
* رسایی: اصلاحطلبان از له کردن هاشمی به تقدیس او رسیدند
در همین روزها اصولگرایانِ حامی احمدینژاد نیز میکوشیدند تا با یادآوری روزهای مجلس ششم، هاشمی را از حمایت از موسوی باز بدارند. حمید رسایی در اینباره میگفت:
«اصلاحطلبان یک روز در مجلس ششم چنان بلایی بر سر هاشمیرفسنجانی آوردند که وی از حضور در مجلس ششم انصراف داد ولی دوباره تغییر رویه داده و دوباره در انتخابات ریاستجمهوری نهم از هاشمیرفسنجانی تقدیر کردند و در نتیجه از لهکردن وی به تقدیس او رسیدند».
* شریعتمداری: هاشمی در مقام مجمع تشخیص میخواست دولت و مجلس را با هم اداره کند که نشد
حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامهی کیهان نیز با ظرافت به بیان صحنهگردانی هاشمیرفسنجانی برای حضور موسوی در انتخابات اشاره کرد و گفت:
«موسوی نخستوزیر دوران جنگ بودهاست و با نیروهای انقلاب هم همراهی میکرد اما اینکه گفته میشود که وی جنگ را اداره کردهاست اصلاً صحیح نیست. امام در رأس جنگ بودند و هاشمیرفسنجانی نیز نمایندهی ایشان و مقام معظم رهبری هم نمایندهی امام در شورایعالی دفاع مقدس بود و اینکه بگوییم شخص خاصی جنگ را اداره کرده، بیانصافی است. مثلاً زمانیکه آقای هاشمی رئیس مجلس بود، دولت را اداره میکرد و زمانیکه رئیس دولت شد، مجلس را اداره میکرد و زمانی هم که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شد، میخواست که دولت و مجلس را باهم اداره کند که البته اینطور نشد».
روز 13 اردیبهشت اما هاشمیرفسنجانی ائتلاف حامیان موسوی به ریاست مصطفی کواکبیان و فاطمه جلودارزاده را به حضور پذیرفت و گفت:
«برای حفظ و تقویت نظام در مقطع حساس کنونی، حضور همهی مردم، چه آنان که احساس تکلیف برای کاندیداتوری میکنند و چه اقشار گوناگون، وظیفهای حساس دینی و ملی است. کسانی که فکر میکنند با قهرکردن با انتخابات مسئلهای حل میشود، سخت در اشتباهاند چرا که در این صورت حق تعیین سرنوشت خود را از دست میدهند». هاشمیرفسنجانی تخریب، بداخلاقی انتخاباتی، استفاده از امکانات عمومی و شیوههای نادرست تبلیغات را نشانههای زشت انتخابات خواند و گفت: «کسانی که به این شیوهها متوسل میشوند، اهدافی نامقدس دارند». در ابتدای این دیدار مصطفی کواکبیان و خانم جلودارزاده گزارشی از روند شکلگیری و فعالیتهای ائتلاف مردمی حامیان میرحسین موسوی ارائه کرده و خواستار تلاش آیتالله هاشمیرفسنجانی در جهت برگزاری انتخاباتی پرشور و سالم شدند».
* اذعان به مدیریت هاشمی بر جبهه اصلاحات
چند روز بعد چند تن از چهرههای اصلاحطلب مجلس هشتم که در ستاد موسوی حضور داشتند، در گفتگوهای رسانهای به مدیریت هاشمیرفسنجانی بر جبههی اصلاحات اذعان کردند. نصرالله ترابی عضو فراکسیون اقلیت مجلس درخصوص نقش هاشمیرفسنجانی در جبههی اصلاحات، اظهارداشت:
«هاشمی برای کشور یک چهرهی ملی است و هرجا احساس کند جریانی برای کشور منفعت دارد، برای حمایت از آن جریان وارد عمل میشود. بهنظر من اکنون هاشمیرفسنجانی احساس میکند که وضع موجود به نفع کشور نیست، از اینرو بهنظر میآید که اصلاحطلبان را کمک و راهنمایی میکند ولی وی یک چهرهی ملی است و کمکها و راهنماییهای او فقط در برخورد با اصلاحطلبان نیست بلکه هاشمیرفسنجانی از نیروهای جناح راست، آنهایی را که حامی منافع ملی هستند، نیز حمایت میکند».
امیر طاهرخانی دیگر عضو فراکسیون اقلیت مجلس درخصوص نقش هاشمیرفسنجانی در جبههی اصلاحات، اظهار داشت:
«هاشمی با توجه به ویژگیها و توانمندیهایی که دارد همواره مؤثر بوده و میتوان گفت وی یکی از تکیهگاههای اصلاحات است و در حال حاضر نیز دیدگاهها، نظریات و جهتگیریهای وی در جریان اصلاحات میتواند خیلی مهم باشد و اصلاحطلبان نیز برای نظرات وی اهمیت زیادی قائل هستند. هاشمیرفسنجانی فعلاً وارد ریز قضیه نشده و هنوز برای اجماع، بحث خاصی نداشته ولی شاید در آینده چنین اتفاقی بیفتد و جریان اصلاحات بتواند از نظرات وی برای خدمت به کشور بهره ببرد، چرا که هاشمیرفسنجانی به وضع موجود انتقادات جدی دارد و از نظرات وی میتوان استفاده کرد. در حال حاضر از صحبتهای هاشمی اینگونه برداشت میشود که وی از روند اجرایی کشور انتقاد دارد، بنابراین میتوان از این نظرات و رهنمودها استفاده کرد و در جهت رسیدن به یک وحدتنظر بهره برد، چرا که وی نقش ویژهای در کشور برای همهی جریانات دارد و قطعاً در اردوگاه اصلاحطلبان هم این موضوع وجود دارد که میتوان از نظرات وی استفاده کرد و هاشمیرفسنجانی میتواند نقش خوبی را ایفا کند».
و این اظهارنظرها مسئلهای نبود که از چشم اصولگرایان دور بیفتد. علی زاکانی در واکنش به تحرکات سیاسی هاشمیرفسنجانی، روز 30 اردیبهشت 1388 گفت:
«در کشور در میان صفبندیهای موجود یک صفبندی بهدنبال نفی احمدینژاد است که سمت و سوی آن را هاشمیرفسنجانی سامان میدهد و اساس این حرکت نیز «نه احمدینژاد» است».
* روایت حسین فدایی از تحلیلها و اقدامات اشتباه هاشمی رفسنجانی
حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران نیز در اینباره گفت:
«عدهای میخواهند با سوءاستفاده از آقای هاشمی وارد صحنهی سیاسی کشور شوند. ما دوست نداریم آقای هاشمی فاصلهای با گفتمان انقلاب و شعارهای نظام جمهوری اسلامی بگیرند. متأسفانه عدهای کاری کردند که ایشان مواضعی مانند بحرانیبودن کشور و اخیراً تخلف در انتخابات را بگیرند. اصولگرایان هیچ مسئلهی شخصی با آقای هاشمی ندارند و به ایشان احترام میگذارند».
حسین فدایی با اشاره به تخریب هاشمیرفسنجانی توسط ساختارشکنان در دورهی اصلاحات افزود:
تخریب آقای هاشمی ربطی به اصولگرایان ندارد. جریانی علیه ایشان تعبیراتی همچون عالیجناب سرخپوش را نوشتند و کسانی ایشان را ترور شخصیتی کردند و نگذاشتند وی وارد مجلس ششم شود. همان کسانیکه زمانی با آقای هاشمی برخورد کردند، اکنون به این نتیجه رسیدهاند که راه نجات آنان حمایت آقای هاشمی است. همان گروه نیز امروز بهدنبال راهاندازی کمیتهی صیانت از آرا هستند».
نمایندهی مردم تهران در مجلس با بیان خاطراتی مبنی بر احترامگذاشتن به هاشمی توسط اصولگرایان گفت:
«قبل از انتخابات نهم دورهی ریاستجمهوری نزد آقای هاشمی رفتیم و گفتیم انتخابات ریاستجمهوری به مرحلهی دوم کشیده میشود و هرکس که با شما به مرحلهی دوم راه پیدا کند رأی میآورد و دوست نداریم که شما به مرحلهی دوم بروید و رأی نیاورید که ایشان به ما گفتند بالای 50 درصد رأی واجدان شرایط را کسب میکنند».
وی با بیان اینکه متأسفانه در پارهای موارد اطلاعات صحیح به ایشان منتقل نمیشود، اظهار داشت:
در انتخابات خبرگان 9 سال پیش به ایشان یادآور شدیم که شما زحمتکشیده برای انقلاب و یار امام و ارزشمند هستید و دوست نداریم تخریب شوید. برای اعلام حمایتِ جمعیتِ ایثارگران در انتخابات خبرگان از ایشان، خواستار پاسخ به چند سؤال از جمله عملکرد کارگزاران با توجه به حمایت ایشان شدیم و همچنین به ایشان گفتیم که اطرافیان شما مشورت واقعی به جنابعالی نمیدهند که ایشان توجیهاتی آوردند که مورد قبول دوستان ما نبود».
دبیرکل ایثارگران انقلاب اسلامی، دربارهی احتمال حضور محسن رضایی با توصیهی هاشمیرفسنجانی در انتخابات ریاستجمهوری اظهار داشت:
«این سؤال را باید از آقای محسن رضایی بپرسید».
حسین فدایی در دانشگاه اصفهان هم گفت:
هاشمیرفسنجانی بنا دارد که احمدینژاد رأی نیاورد، صریح هم میگوید و از هر ظرفیتی که در این زمینه مؤثر باشد استفاده میکند».
محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعهی اسلامی مهندسین نیز با بیان اینکه هاشمیرفسنجانی دل خوشی از رأیآوری احمدینژاد ندارد، در پاسخ به این سؤال که نگاه آقای هاشمیرفسنجانی به انتخابات چیست، اظهار میداشت:
نمیدانم موضع روشنی گرفتهاند که از کاندیدایی حمایت کنند یا نه؟ اما در مجموع تا جاییکه اطلاع داریم دلِ خوشی از اینکه احمدینژاد مجدداً رأی بیاورد، ندارد. زمانی شما سؤال میپرسید که به چه کسی رأی نمیدهید زمانی هم میپرسید که به چه کسی رأی میدهید؛ اگر از هاشمی بپرسید که به چه کسی رأی میدهید؟ میگوید به احمدینژاد رأی نمیدهم».
طرفداران محسن رضایی نیز در تبلیغاتشان، هاشمیرفسنجانی را در اردوگاه اصلاحطلبان تعریف میکردند. احمد نبوی عضو شورای مرکزی ستاد محسن رضایی در این باره میگفت:
امروز تیم هاشمی بین کروبی و میرحسین تقسیم شدهاست. نگاه هاشمی امروز یک نگاه ساپورتی به میرحسین است و اینکه بگوییم رضایی از طرف هاشمی و برای پایینآوردن رأی احمدینژاد آمده است، توهین به رضایی است».
و درنهایت روز سوم خرداد، شکرالله عطارزاده نمایندهی دور هفتم مجلس در اظهارنظری گفت:
با یک نگاه ساده به اردوگاه میرحسین موسوی میتوان فهمید که اگر نیروهای کارگزاران (طیف مرعشی و وابستگان او) اطراف موسوی را گرفتهاند صرفاً بهخاطر حمایت هاشمی و خانوادهی او از میرحسین میباشد و واضح است که کارگزاران در سهمخواهی، استخوانها را هم به حزب مشارکت و یاران خاتمی نخواهند داد».
نمایندهی سابق بوشهر با بیان اینکه چهار سال دولت احمدینژاد همواره با مخالفتخوانی هاشمیرفسنجانی همراه بود، گفت:
مشکل احمدینژاد این بود که به خط قرمزهای هاشمی مثل دانشگاه آزاد چپچپ نگاه میکرد و برنامههای او مطابق میل هاشمی نبود. هاشمی وقتی احساس کرد در جریان اصولگرایان فرد شاخصی رقیب احمدینژاد نمیشود و چهرههایی امثال روحانی و قالیباف هم قدرت رقابت با او را پیدا نمیکنند لذا سرمایه و وقتِ خود را ابتدا بر حمایت از خاتمی گذاشت».
وی با بیان اینکه برای هاشمی، مهم شکستدادن احمدینژاد است، افزود:
او (هاشمی) بهدنبال کسی بود که نقش پدری او را با تمام وجود پذیرا باشد و باید قبول کرد شخصی مثل خاتمی که دهها فرمانده بالای سر خود داشت، نمیتوانست این نقش را برای هاشمی بازی کند. وقتی مسیح مهاجری از حضور موسوی در صحنهی انتخابات سخن راند من که آشنا با ادبیات این جمع هستم دریافتم که این بحث از اندیشههای هاشمیرفسنجانی برخاسته و مسیح مهاجری سخنگوی هاشمی است. برای خارجکردن خاتمی بهترین راه این بود که از طرف یک اتاق فکر که منشأ آن دوستان موسوی و یکی از مراکز تصمیمگیری کشور بود، این فکر به خاتمی القا شود که شرایط او مطلوب نیست لذا جمع زیادی از همراهان خاتمی با هدایت آن اتاق فکر مأموریت یافتند تا به سراغ او رفته و به او تلقین کنند که از صحنه خارج شود. دومین استراتژی اتاق فکر مذکور این بوده و هست که به هر طریق ممکن کروبی را متقاعد به کنارهگیری از صحنهی انتخابات کند و در واقع انتخابات دهم ریاستجمهوری همچون انتخابات گذشته عرصهی رقابت هاشمیرفسنجانی با احمدینژاد است».
* اعتراض کروبی به هاشمی
اگرچه در ستاد مهدی کروبی غلامحسین کرباسچی، محمدعلی نجفی و مرتضی الویری حضور داشتند، اما مهدی کروبی نیز میدانست که هاشمیرفسنجانی تمامی امکاناتش را برای مقابله با احمدینژاد بهکار برده و رأیش را نیز بهنام موسوی به صندوق خواهد انداخت و بدینسان بود که او در مناظره با میرحسین موسوی گفت که هاشمیرفسنجانی حامیاش است. دو روز مانده به انتخابات نیز مهدی کروبی در نامهای به هاشمیرفسنجانی به صراحت از حمایتهای رئیس مجمع تشخیص مصلحت از موسوی گلایه کرد. حجتالاسلام والمسلمین مهدی کروبی در نامهای به آیتالله هاشمیرفسنجانی نوشت: «امیدوارم به دوستان خود تذکر بدهید که از ادامهی حرکت تخریبی خودداری کنند».
متن کامل این نامه به این شرح بود:
بسمالله الرحمن الرحیم
برادر گرامی حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای هاشمیرفسنجانی
ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
با سلام و احترام
همانگونه که جنابعالی اطلاع دارید همهی اصلاحطلبان و علاقهمندان به اسلام و انقلاب و ایران و راه و خط امام خمینی همت خویش را مصروف این معنا کردهاند که در اوضاع و احوال عمومی کشور «تغییر» ایجاد کنند و بهصورتهای مختلف اعم از نامزدی یا حمایت از نامزدی خاص در انتخابات 22 خرداد 1388 کشور را از شرایط فعلی نجات دهند. بدیهی است جز مقام معظم رهبری همهی شهروندان ایران اعم از حاکمان و افراد عادی حق دارند از نامزد مورد علاقهی خویش در انتخابات پیشرو حمایت کنند به شرط آنکه از اموال عمومی یا دولتی استفاده نکنند که متأسفانه برخی نامزدها و حامیان آنان چنین کردهاند. «رقابت» بالا البته سبب «مشارکت» گسترده هم خواهد شد که در صورت سلامت انتخابات هر سه شرط یک انتخابات آزاد محقق خواهد شد و حضرتعالی هم در نامهی اخیر خود خطاب به رهبر معظم انقلاب اشاره کردهاید که هیچیک از چهار نامزد موجود برای آمدن به صحنه از شما نظر نخواستهاند و شما هم تاکنون بهخاطر مسئولیت رسمیتان در رسانهها مطلبی به نفع یا ضرر افراد و جریانهای درگیر در انتخابات نگفتهاید.
اینک که به شکر خدا انتخاباتی پرشور در پیش است لازم میدانم ضمن تأکید بر حق شهروندی شما در حمایت از نامزدی خاص به اطلاعتان برسانم که متأسفانه برخی از نزدیکان و بستگان شما با شایعهپراکنی، قصد دارند یکی از دو صدای اصلاحطلبان در انتخابات را خاموش کنند و با پخش خبرهای کذب و شایعات ناروا دربارهی انصراف اینجانب از رقابتهای انتخاباتی آب به آسیاب مخالفان اصلاحات بریزند. من البته قصد ندارم با بردن نام افراد خاص از نزدیکان و بستگان شما نقش آنان را در برهمزدن وحدت اخلاقی اصلاحات اعلام کنم و ترجیح میدهم پس از پایان انتخابات با هم در یک جلسهی دو نفره دربارهی این موضوع صحبت کنیم، اما ضمن تأکید بر دغدغههایی که شما هم دربارهی انتخابات دارید، اعلام میکنم این روش دوستان، سبب نقض قواعد اخلاقی انتخابات آزاد میشود و اتحاد فکری و تاریخی اصلاحطلبان را مخدوش میکند. حتماً به یاد دارید که همهی ما دربارهی جایگاه ریاست مجلس خبرگان رهبری پس از درگذشت آیتالله مشکینی چه اندازه حساس بودیم و حتماً نقش اینجانب و دوستان حزب اعتماد ملی در مشارکت گسترده در انتخابات خبرگان و سپس حمایت از ریاست جنابعالی را از یاد نبردهاید، گرچه من هرگز به قصد سهمخواهی کاری نمیکنم و آن روز باور و اعتقادم را معیار حمایت از شما برای ریاست مجلس خبرگان قرار دادم، اما قصدم از یادآوری این نکته، تأکید بر ضرورت وحدت اصلاحات است. اصلاحطلبان از آغاز استدلال مرا برای تکثر در انتخابات شنیدهاند و میدانند که من به یک حرکت حزبی معتقدم و به دعوت افرادی جز از حزب خویش و گروه عظیمی از روشنفکران و روحانیان و مدیران و دیگر اقشار جامعه نامزد نشدم و اکنون در برابر تکتک این حامیان مسئول و متعهد به ادامهی نامزدی هستم و هرگز به چیزی جز یک رقابت سالم برای بیان عقاید اصلاحطلبانه فکر نکردم و اکنون هم خشنودم که با انتشار بیانیهها و ایراد سخنرانیها و حضور در میان مردم در تعمیق اصلاحطلبی نقش ایفا کردم و البته داوری نهایی برعهدهی ملت است نه کسانی که با نظرسازی و شایعهسازی نهحریف که رفیق را هم تخریب میکنند. امیدوارم به دوستان خود تذکر بدهید که از ادامهی این حرکت تخریبی ـ که جز به سود حریف نیست ـ خودداری کنند و بدانید که بهرغم برخی داعیهها اکنون همهی این رفتارها منتسب به حضرتعالی است و گرچه سهم برخی نهادهای عمومی ـ مانند دانشگاه آزاد اسلامی ـ را نمیتوان در ترویج نامزد مورد نظر شما نادیده گرفت، اما حق شهروندی شما در دفاع از نامزد خاص ملازمتی با خروج از دایرهی عدل و انصاف ندارد. این روزها اصلاحات در مراحل حساسی قرار گرفته است مبادا بهنام اصلاحات دشمنان آن را پیروز گردانیم. با احترام مهدی کروبی».
دولت اجتماعی یا دولت رفاه مسئله این است
![تصویر](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/75398_551.jpg)
|
به گزارش حدیدنیوز، تا حدود ۲ماه دیگر، دهمین دولت جمهوری اسلامی به پایان راه میرسد و دولت جدیدی بر سر کار میآید. دولتی که احتمالا به لحاظ شعار و عمل متفاوت از دولت فعلی خواهد بود؛ چرا که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان سیاستزدگی دولت دهم باعث شده فعالیت این دولت در حوزههای مختلف اجتماعی و اقتصادی دچار ناکارآمدیهای متعدد شود. البته سیاستزدگی دولت فقط مختص به دوران دولتهای دهم و نهم نیست.
در دولتهای هفتم و هشتم هم بدنه دولت آنقدر دچار چالشها و تنشهای سیاسی شد که در نهایت همین سیاستزدگی، کارنامه ناموفقی را برای این دولتها رقم زد. بسیاری از کارشناسان معتقدند۱۶ سال فعالیت دولتهای سیاستزده در ایران باعث شده خواستههای مهم اقشار مختلف اجتماعی در سایه ناکارآمدی مدیران سیاسی قرار بگیرد. اتفاقی که این روزها صدای خیلیها را درآورده.
برای همین برخی پیشبینی میکنند بعد از انتخابات خردادماه سال ۱۳۹۲ دولتی مسند کار را بر عهده خواهد گرفت که بتواند نهاد سیاستزده ریاستجمهوری را به نهادی اجتماعی تبدیل کند تا با پشتوانه قشرهای مختلف اجتماعی و توجه به نیازها و خواستههای آنها پیشرفت و عدالت را برای همه مردم ایران به ارمغان بیاورد.
این روزها هر جا حرف از«دولت» به میان آمده، پای «سیاست» به میان کشیده شده است؛ اما کافی است چرخی در سطح شهر بزنید و به گپ و گفتهای روزانه در کوچه و خیابان توجه کنید تا به عینه ببینید دولت یک نهاد اجتماعی است! در محاورات و درد دلهای روزانه مردم، همیشه پای دولت در میان است. انگار یک سر کلاف سردرگم همه مشکلات به دولت میرسد و برنامههای اجراییاش. از قیمت گوشت و میوه گرفته تا تعطیلی مدارس و آلودگی هوا!حتی وقتی سخن از مجرد ماندن دختر همسایه میشود، از فرهنگسازی و تشویق به ازدواج سخن گفته میشود و باز هم انگشتها به سوی دولت نشانه میرود. با اینکه مقام معظم رهبری امسال را
مشایی فردا عازم سه کشور آسیایی می شود/به نام جنبش به کام حلقه
به گزارش خبرنگار سیاسی "ندای انقلاب"، اسفندیار رحیم مشایی رییس دبیرخانه جنبش عدم تعهد و کاندیدای احتمالی دولت در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری بعد از لغو سه سفر اروپایی خود فردا قصد دارد با سفر به سه کشورآسیایی سفرهای خارجی خود را آغاز کند.
لیدر حلقه انحرافی که از ابتدای دولت دهم خبرهایی مبنی بر سفرهای مخفیانه وی به هند و دیدارهای پنهانی با مقامات و مرتاضان هندی منتشر می شد، قرار است فردا به همراه یک هیات سیاسی و رسانه ای عازم کشورهای هند، اندونزی وسریلانکا شود.
به اعتقاد برخی ازکارشناسان انتصاب مشایی از سوی رییس جمهور به عنوان رییس دبیرخانه جنبش عدم تعهد با هدف انتخاباتی صورت گرفته تا لیدر حلقه انحرافی به راحتی فعالیت های انتخاباتی خود را سامان دهی کند.
شنیده ها حاکی از آن است که به دلیل حجم برنامه ها و تعدد سفرها مشایی، سروش پور مدیر کل سابق تشریفات ریاست جمهوری مسئول برنامه ریزی سفرها و برنامه های انتخاباتی وی شده است.
یادآور می شود هدف این سفر 5 روزه دیدار با مقامات و مسئولان این سه کشور برای پیشبرد برنامه های جنبش عدم تعهد و دیدار با ایرانیان مقیم خارج عنوان شده است.
خاتمي بار ديگر در صف مريم رجويها قرار گرفت!
پيام تسليت مبالغه آميز "محمد خاتمي" در باب فوت يکي از سران نهضت آزادي و همگام شدن وي با سرکرده گروهک تروريستي منافقين و "ضد انقلاب" نشان داد همچنان حال و هواي فتنه 88 در سر خاتمي است.
نکته قابل تامل اين است که افرادي چون "محمد خاتمي"، "محمدرضا عارف"، "عبدالله نوري" و حتي "شهابالدين صدر" در حالي خود را در صف تسليت گويندگان قرار دادند که در اين صف "مريم رجوي"، "سرکرده گروهک تروريستي منافقين"، "محسن کديور"، از فعالان فتنه 88، "احمد منتظري"، "علي مزروعي"، "شوراي به اصطلاح هماهنگي راه سبز"، اتحاديه به اصطلاح جمهوريخواهان ايران، سازمان به اصطلاح "ادوار تحکيم وحدت" و ... که از سردمداران اصلي فتنه 88 و از مخالفان نظام جمهوري اسلامي هستند، قرار دارند.
اما نكته اي که در اين باب قابل تامل است تلاش جبهه داخلي اصلاحات براي معرفي فردي است که با صدور پيام براي در گذشت احمد صدر در صف ضد انقلاب و گروهک تروريستي منافقين قرار گرفته است و معلوم نيست اين افراد با چه رويي و بر اساس چه منطقي ميخواهند اين خاتمي را به عنوان کانديداي رياست جمهوري معرفي کنند.
محمد خاتمی که در قبال فتنه 88 سکوت کرد و از فتنهگران اعلام برائت نجست، در زمان مدیر مسئولی در روزنامه کیهان در مقالاتی بسیار تند در نقد گروه نهضت آزادي و احمد صدر منتشر ميکرد.
او در این مقالهها به اینکه چرا دادگاههای انقلاب قاطعیت لازم را در برابر مخالفان به خرج ندادهاند و ریشه فساد را از بیخ و بن نخشکاندهاند اعتراض میکند و از امیر انتظام معاون نخستوزیر در دولت مهدی بازرگان و سخنگوی دولت موقت با عنوان ”جاسوس و مزدور آمریکا” یاد کرده و دولت موقت را به داشتن ” نگرش آمریکایی” متهم میسازد.
پس از "اشغال لانه جاسوسی" و افشای اسناد وابستگی و جاسوسی برخی از سران نهضت آزادي و اعضاء دولت موقت حضرت امام در پاسخ به نامه علی اکبر محتشمی پور وزیر کشور وقت فرمودند: "نهضت آزادی طرفدار جدی وابستگی کشور ایران به آمریکا است، و در این باره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است؛ اعضاي نهضت آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانونگذاری یا قضایی را ندارند؛ و ضرر آنها، به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بیمورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تأویلهای جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهکهای دیگر، حتی منافقین این فرزندان عزیز مهندس بازرگان، بیشتر و بالاتر است ."
شايد با اندکي تامل به دلايل ارسال پيامهاي تسليت توسط مخالفان نظام جمهوري اسلامي ايران بتوان فهميد که مريم رجوي بدليل عضويت دو فرزند " احمد صدر حاج سيد جوادي" در سازمان منافقين و سايرين نيز به دليل مخالفت اين افراد با نظام جمهوري اسلامي اقدام به ارسال پيام تسليت کرده و در صف اين افراد قرار ميگيرد.
طبق فرمایش معصومین(ع)، مخالفت با ولایتفقیه در حد شرک بالله است
رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در دیدار با جمعی از طلاب حوزه علمیه گفت:
چه کسانی درگذشت صدر را تسلیت گفتند : مریم رجوی ، محمد خاتمی ، کروبی ، صانعی ، عارف و نمایندگان ادوا
بسیاری از کسانیکه هم اکنون داعیه دفاع از اصلاح طلبی و حقوق مردم را دارند به جای آنکه در مواقعی که مصائب ملی در کشورمان رخ می داد تسلیت گفته و خود را داغدار ملت بدانند اکنون همراه با تروریستهای شناخته شده گروهک منافقین و سردمداران فتنه 88 تسلیت گوی فوت احمد صدرحاج سید جوادی شده اند.
در پی درگذشت صدر حاج سید جوادی مریم رجوی سرکرده منافقین ، مهدی کروبی و محمد خاتمی از سران فتنه 88 ، آیت الله صانعی ، محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات و فاطمه حقیقت جو، احمد سلامتیان، اسماعیل گرامی مقدم، علی مزروعی، علی اکبر موسوی خوئینی ، حسن یوسفی اشکوری از به اصطلاح نمایندگان ادوار مجلس که اکنون به دامان آمریکا و کشورهای غربی پناه برده اند و همچنین جمعی از زندانیانی که به جرم اقدام علیه امنیت ملی هم اکنون در زندان بسر می برند در پیام هایی این واقعه را تسلیت گفته اند.
این در حالیست که بسیاری ازمردم ایران همراهی و همگامی این افراد با دشمنان نظام و توطئه گران بین المللی علیه ملت ایران را هیچگاه از یاد نخواهند برد.
صدر حاج سید جوادی پیش از این در نامه ای به نهادهای به اصطلاح بینالمللی و حقوق بشری از وقایعی كه پس از دهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران رخ داد به عنوان تقلب گسترده در آرای مردم نام برد و خواستار موضع گیری چهره های بین المللی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شد
دستگیری یکی از سرپل های اصلی ارتباط فتنه گران با خارج
یک منبع مطلع از دستگیری یکی از حلقههای خیلی مهم ارتباطات داخلی خارجی فتنهگران خبر داد.
یک منبع مطلع به خبرنگار سیاسی فارس خبر داد که امروز یکی از حلقههای خیلی مهم ارتباطات داخلی - خارجی فتنهگران بازداشت شد.
این منبع مطلع گفت: بعد از چند ماه تعقیب سوژه مورد نظر و مراقبت از او در خارج از کشور و انجام اقدامات متعددی به منظور گسیل داشتن وی به داخل، بالاخره تاکتیکهای طراحی شده برای ورود او به کشور، موثر واقع گشته و فرد مورد نظر وارد کشور شد.
این منبع اضافه کرد: پس از ورود او نیز بیش از چهل روز دست نگه داشتیم و او را کاملاً تحت نظر گرفتیم که البته این ریسک، به نتیجهاش میارزید و بخش مهمی از ارتباطات داخلی این فرد و شخصیتهای مطرح فتنه که این فرد از خارج برای آنها پیام آورده بود، شناسایی شدند و بالاخره در شرایط که قصد بازگشت به خارج را داشت، بازداشت شد.
وی افزود: به محض مرتفع شدن معذوریتهای امنیتی، اطلاعات مهمی درباره جزئیات موضوع منتشر خواهد شد.
حوادثي که در جریان مراسم تشییع جنازه رییس جمهور ونزوئلا واقع شد، اسفآور بود
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/majles/13900930101334_photoa.jpg)
باشگاه خبرنگاران: "حضرت آیتالله مکارم شیرازی" در واکنش به اتفاقات اخیر در حاشیه مراسم تشییع جنازه هوگو چاوز، گفتند: حوادث اسفناک و دردناکی که در جریان مراسم تشییع جنازه رییس جمهور ونزوئلا واقع شد که در مجموع اسفآور بود.
این مرجع تقلید، امروز در آغاز درس خارج فقه در مسجد اعظم قم، با تاکید بر این که مسائل دردناکی در این روزها اتفاق میافتد که انسان نمیداند در مقابل آن چه کار کند، ابراز داشتند: پیامبر(ص) در حدیثی میفرماید "زمانی بر امت من میآید که امر به معروف و نهی از منکر ترک و جای منکر و معروف عوض میشود".
*علما سکوت نکنند
معظم له با تاکید بر این که باید از زمانی که معروف منکر و منکر معروف شود ترسید، خاطرنشان کردند: اگر بخواهیم به اینجا نرسیم باید علما، فضلا و شخصیتها منکر را که مشاهده میکنند بگویند و متاسفانه خیلیها نمیگویند و اعتراضی نمیکنند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی یادآورشدند: حوادث اسفناک و دردناکی که در جریان مراسم تشییع جنازه رییس جمهور ونزوئلا واقع شد، در مجموع اسف آور بود، وقتی این مسائل را نگوییم کم کم منکر معروف میشود و معروف منکر.
*تقدیر از موضعگیری آیتالله یزدی
این مرجع تقلید از موضع گیری صریح آیتالله یزدی در قبال این مساله تقدیر کرده و افزودند: من از اقدام به جای آیتالله یزدی رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خوشم آمد و همچنين موضعگيري هفده نفر از نمایندگان مجلس در اينباره جای تقدیر دارد.
معظم له اضافه کردند: متاسفانه بسیاری در مقابل این مسائل سکوت کردند، من بیش از این در این باره صحبت نمیکنم ، اما اخیرا جشنی در تهران به نام استقبال از نوروز تشکیل دادهاند، این جشن چهار ساعت به طول انجامیده و بساط موسیقیهای محلی و غیر محلی بوده است و آمدند رقصیدند و کوبیدند و دختران را نیز وادار به رقص کردند.
*انتقاد از برگزاری جشن استقبال از نوروز
ایشان با ابراز تاسف از وقوع چنین مسائلی به نام استقبال از نوروز خاطرنشان کردند: اگر ما نگوییم و اعتراض نکنیم در پیشگاه الهی مسئول هستیم، من خواهش میکنم از آقایان منکراتی که میبینند سکوت نکنند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی افزودند: امیدواریم خداوند تبارک و تعالی به همه ما توفیق دهد که در شرایط مختلف بدون ملاحظه جهات وظیفه شرعی خود را انجام دهیم.
موسوی و کروبی را عمله آمریکا میدانم
باشگاه خبرنگاران: اعضاي «میز انتخابات» اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل صبح امروز با محسن رضایی دیدار کردند و طي آن نقطه نظرات اعضای اتحادیه با محسن رضایی در میان گذاشته شد.
محسن رضایی در این جلسه در مورد رابطه خود با رهبری از تعبیر "ولایتی آزاده " استفاده کرد و گفت: "من ولایتی آزادهام و مقام معظم رهبری در مورد بنده توصیفاتی دارند که شاید شبیه آن وجود نداشته باشد".
رضایی در این جلسه عرصه انتخابات را عرصه جهادی توصیف کرد و ابراز داشت که من به عنوان ریاست فکر نمیکنم بلکه این عرصه را عرصه جنگ و جهاد میدانم که باید وارد شد.
رضایی با اشاره به اهمیتهای عرصه اقتصاد و فرهنگ، حضور در دانشگاهها، حوزههای علمیه، مساجد و کارخانهها را از اولویتهای خود دانست.
وی در واکنش به سوالی در مورد رابطه خود با آیت لله هاشمی، جنس نقدهای خود به هاشمی را ایدئولوژیک و فکری عنوان کرد.
محسن رضایی فضای انتخاباتی سال آینده را متفاوت از سالهای 84 و 88 دانست و در خصوص رای آوری خود اظهار امیدواری کرد.
وی در خصوص نامه 9 دی خود به رهبر انقلاب در سال 88 اظهار داشت: هیچ گاه "حکمیت" منظورم نبود بلکه منظورم وحدت بین مردم بود.
رضایی در خصوص میرحسین موسوی و مهدی کروبی گفت: من آن دو را عمله آمریکا میدانم و در 25 بهمن 89 اعلام کردم اگر این دو نفر از مردم عذرخواهی نکنند مردم میتوانند آنها را دستگیر کنند.
رضایی ادامه داد: شاید برخی بگویند چنین اظهارنظری دیرهنگام بوده است، اما هیچ کس موضعی مانند من در برابر سران فتنه نداشته است؛ اعتقاد دارم برای اثر بیشتر بایستی مواضعم در این باره را به موقع مطرح میکردم و زمانش وقتی بود که به دستگیری آنان منجر شد.
بازداشت منافقین در حاشیه بیست و دومین اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل
هتاکی و توهین اعضای منافقین به خانوادههای قربانی ترور در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل به قدری وقیحانه بود که پلیس سوئیس ملزم به بازداشت آنها شد.
به نقل انجمن دفاع از قربانیان تروریسم، نماینده خانوادههای قربانیان ترور ایران با حضور در بیست و دومین اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل تلاش کرد تا صدای مظلومیت قربانیان ترور را به گوش جهانیان برساند.
در این راستا گفتوگوها و دیدارهای سازندهای را با هیئتهای نمایندگی دولتهای عضو، گزارشگران ویژه سازمان ملل و نمایندگان نهادها و سازمانهای حقوق بشری دارای مقام مشورتی برگزار کرد.
در این دیدارها مدیر عامل انجمن دفاع از قربانیان تروریسم به همراه تنی چند از خانوادههای قربانی ترور با روایتهایی از مظلومیت جامعه ایرانی، ماهیت ضد بشری و ددمنشانه گروههای تروریستی را به گونهای مستند و از زبان خانوادههای قربانی ترور به عنوان راویان صادق در این خصوص بیان کردند.
این فعالیتها برای گروههای تروریستی که بواسطه ماهیت منافق گونهشان، چهرهای دیگری در مجامع بینالمللی از خود تصویر کردهاند، بسیار گران آمد. از جمله مهمترین این گروهکها، فرقه تروریستی منافقین بود. نکته قابل توجه اینکه فرقه تروریستی منافقین در پرتو حمایتهای اخیر برخی از بازیگران قدرت، عرصه جولانی برای خود جستجو میکند.
از این رو برای خاموش کردن صدای مظلومیت قربانیان ترور جامعه ایرانی و تداوم بازیگری منافق گونهشان، اقدامات تخریبی چندی را در دستور کار خویش قرار دادند، از جمله هتاکی و توهین و تهدید به خانوادههای شهدای ترور در هنگام ورود و خروج به اجلاس و همچنین در سطح شهر ژنو به عنوان میزان این اجلاس. امری که تاکنون با سکوت نهادهای برگزار کننده همراه بوده است. نهایتاً با تلاشها و پیگیریهای خانوادههای قربانی ترور نیروهای امنیتی سوئیس در 21 اسفند ملزم به بازداشت این اخلال گران شده و شکایتی دال بر پرخاشگری و تهدیدات این فرقه تروریستی برای خانوادههای قربانی ترور ایران نیز تهیه و به نهادهای امنیتی سوئیس ارائه شد.
قابل توجه است که این گروهک ترور بیش از 12 هزار شهروند ایرانی، خیانت به ملت ایران در طول جنگ تحمیلی، جاسوسی و دیگر جنایتها را در پرونده خویش ثبت کرده است.
هاشمی:تصمیمی بر کاندیداتوری ندارم/ تاکید خاتمی بر کاندیداتوری هاشمی
برخی منابع از دیدار سید محمد خاتمی با هاشمی رفسنجانی در خصوص یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خبر می دهند. در این دیدار سید محمد خاتمی ضمن تاکید بر کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی خطاب به وی گفته است که وی در صورت حضور در انتخابات از حمایت اصلاح طلبان برخوردار خواهد بود.
برخی منابع از دیدار سید محمد خاتمی با هاشمی رفسنجانی در خصوص یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خبر می دهند.
به گزارش«سراج24»، شنیده می شود در این دیدار سید محمد خاتمی ضمن تاکید بر کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی خطاب به وی گفته است که وی در صورت حضور در انتخابات از حمایت اصلاح طلبان برخوردار خواهد بود.
خاتمی همچنین هاشمی رفسنجانی را چهره ای دانسته که مورد پذیرش نظام بوده و تصریح کرده است که در صورت کاندیداتوری وی در انتخابات زمینه پذیرش مردمی وی نیز وجود دارد.
شنیده می شود هاشمی رفسنجانی هم در این دیدار با بیان این که وی تصمیمی برای کاندیداتوری در انتخابات ندارد، از خاتمی پرسیده است که شما چرا در انتخابات حضور پیدا نمی کنید؟.
خاتمی در نیز در پاسخ با بیان این که شرایط برای حضور وی در انتخابات فراهم نیست، اظهار داشته است:جریان مقابل به ما انگ زده و نمی توانیم وارد عرصه انتخابات شویم.
نوه امام سرلیست اصلاح طلبان شد
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/t1503965.jpg)
اصلاح طلبان با توجه به اینکه اشراقی به عنوان نوه امام (ره) می تواند رای مردم را به خود جلب نماید و تایید صلاحیت شود، وی را سرلیست اصلاح طلبان در شورای شهر قرار دادند.
نوه امام خمینی (ره) یکی از چهره های شناخته شده اصلاح طلب و یکی از فعالان فضای مجازی است که در جدیدترین پست منتشر کرده خود در فیس بوک شخصیش، توجه مخاطبان را به نظر سنجی انتخاباتی میان آقایان اسفندیار رحیم مشایی و سید محمد خاتمی با هدف آزادی سران فتنه جلب کرده است.
وی که تا روزهای گذشته یکی از حامیان جدی حضور عارف در انتخابات بود در مصاحبه با یک سایت اعلام کرده که اگر طی روزهای آینده شنیدید که سید محمد خاتمی نامزدی خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام کرده تعجب نکنید.
تاکید خاتمی بر ضرورت دیدار اصلاح طلبان با رهبر معظم انقلاب
سید محمد خاتمی بر ضرورت ادامه دیدار اصلاح طلبان با مقام معظم رهبری تاکید کرده است.پس از دیدار چندی پیش ۳ تن از اصلاح طلبان شامل مجید انصاری، اسحاق جهانگیری و موسوی لاری با رهبر معظم انقلاب، سید محمدخاتمی اخیرا در دیدار با مجید انصاری بر ضرورت تکرار این دیدارها تاکید کرده است.
سید محمد خاتمی بر ضرورت ادامه دیدار اصلاح طلبان با مقام معظم رهبری تاکید کرده است.
به گزارش«سراج24»، پس از دیدار چندی پیش ۳ تن از اصلاح طلبان شامل مجید انصاری، اسحاق جهانگیری و موسوی لاری با رهبر معظم انقلاب، سید محمدخاتمی اخیرا در دیدار با مجید انصاری بر ضرورت تکرار این دیدارها تاکید کرده است.
وی در عین حال تصریح کرده که انصاری و مابقی اصلاح طلبان در دیدارهای خود سخنی در رابطه با انتخابات مطرح نسازند.
اسكار سياسي و بي خبري جريان انحرافي!
يكي از مجلات نزديك به جريان انحرافي در شماره اسفند خود به تجليل و تمجيد از جشنواره ضدايراني اسكار پرداخت.
گفتني است مديرمسئول اين مجله مجري جشن هنرمندان بود كه هفته گذشته توسط گردانندگان جريان انحرافي برگزار شد.
محاکمه مهدی هاشمی به قاضی پرونده اختلاس رسید
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/images456.jpg)
دختران میرحسین موسوی مورد توجه ویژه ضدانقلاب
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/01010.jpg)
دیدار احمدینژاد با باجناق موسوی
یک منبع آگاه از دیدار رئیس جمهور کشورمان با باجناق موسوی در هفته گذشته خبر داد.
به گزارش سیرنیوز؛ سایت عصر امروز نوشت: محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان هفته گذشته در منزل عبدالحمید نقره کار شوهر خواهر زهرا رهنورد حاضر و ضمن تسلیت فوت پدر همسرش با وی دیدار و گفتگو کرده است.
یک منبع آگاه در گفتگو با این سایت خبری، با اشاره به این دیدار اظهار داشت: نقره کار و احمدی نژاد از اول انقلاب تا حالا با هم رفاقت و رفت و آمد خانوادگی دارند.
این منبع با اشاره به اینکه نقره کار، رئیس دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه علم و صنعت می باشد، گفت: در زمان حضور احمدی نژاد در دانشگاه و تدریس وی، رفاقت خوبی بین این دو برقرار بوده است.
این منبع آگاه همچنین با اشاره به مواضع اصولی آقای نقره کار در ایام فتنه 88 اظهار داشت: وی یکی از مخالفین سرسخت موسوی در آن ایام بوده و بارها به موسوی به خاطر عملکرد خلافش و ایستادگی در مقابل نظام هشدار داده و به وی معترض بوده و نسبت به روش غلط موسوی در ایجاد فتنه به وی تذکر می داده که با مخالفت موسوی مواجه بوده است.
این منبع با اشاره به احتمال سوء استفاده خبری فتنه گران از این دیدار اظهار داشت: این ترفند نخ نما شده و هیچ گونه حاشیه ای ایجاد نخواهد کرد.
وی در پایان گفت: همه اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت از این رفاقت و رفت و آمد اطلاع داشته اند و چیز تازه ای نمی باشد.
حال اپوزيسيون خيلي خراب است
«از آنجا كه همگان ضعف هاي اپوزيسيون را به خوبي مي شناسند اميدوارم نوشته حاضر مورد استفاده كيهان شريعتمداري قرار نگيرد تا ضعف هاي اپوزيسيون را دوباره برشمرد.»
کیهان: «ناصر- م» از عناصر ضد انقلاب خارج نشين با درج اين مطلب در پايگاه اينترنتي خودنويس نوشت: سال گذشته مردم ايران به فراخوان خانواده هاي زندانيان سياسي هيچ اعتنايي نكردند... چرا رژيم اسلامي مي تواند مردم را به پاي صندوق هاي راي بكشاند اما اپوزيسيون نتوانسته مردم را به سوي خود جلب كند؟ چرا در حالي كه 90روز ديگر انتخابات برگزار خواهد شد، نيروهاي اپوزيسيون نبايد يك آلترناتيو جامع و مانع داشته باشند. درد بسيار عميق كنوني ما در اين است كه نيروهاي اپوزيسيون در 34 سال گذشته موقعيت رژيم را تحكيم كرده اند و ديگر نزد مردم اعتباري ندارند و به سختي اعتماد آنان را به دست مي آورند.
يادآور مي شود نويسنده چند سال پيش به طور علني از حمله رژيم صهيونيستي به ايران حمايت كرده بود. «ناصر- م» شهريورماه گذشته نيز در سايت گويا نيوز، اپوزيسيون را متهم به بي عرضگي كرده و نوشته بود: «گروه هاي رنگارنگ اپوزيسيون در خارج بيشتر به فكر نيازهاي خود هستند تا مبارزه. كجايند همه آن نيروهاي سياسي كه كشور را به مقصد مبارزه ترك كردند و حالا در خارج اتراق كرده و مشغول گشت و گذار هستند؟ 90درصد آنها كه به خارج آمده اند، حالا به جمهوري اسلامي رفت و آمد دارند و درد مخالفان را مدت هاست كه فراموش كرده اند.»
وي مي افزايد: من از اين خيلي دلم مي سوزد كه اپوزيسيون به بي عرضگي كامل رسيده است. اكتبر سال 1985 تازه از ايران به برلين غربي آمده بوديم و حداكثر اقامتمان را در آلمان پنج سال ارزيابي كرده بوديم. بيش از حد اميدوار بوديم كه در آينده نزديك باز خواهيم گشت. همه همت خود را معطوف كرده بوديم كه بيشتر عليه رژيم مبارزه كنيم و حكومت هرچه زودتر سرنگون گردد و هرچه سريع تر به وطن بازگرديم. هيچ علاقه اي به فراگيري زبان آلماني از خود نشان نمي داديم. آنها هم كه زبان آلماني را ياد مي گرفتند؛ بعضي ها آنها را مسخره و ليبرال خطاب مي كردند!
هاشمي نامزد رياست مجلس خبرگان نيست
يك روزنامه نزديك به هاشمي رفسنجاني، نامزدي وي براي انتخابات هيئت رئيسه مجلس خبرگان را رد كرد.
کیهان: روزنامه جمهوري اسلامي نوشت: «يك منبع موثق نزديك به آيت الله هاشمي رفسنجاني به نقل از ايشان گفت من خداي متعال را شكر كردم كه آيت الله مهدوي كني مسئوليت رياست مجلس خبرگان را پذيرفتند و اكنون نيز خوشحالم كه ايشان براي اين سمت داوطلب هستند. دو سال قبل هم كه ايشان پذيرفتند داوطلب رياست شوند من از ايشان تشكر كردم.»
آيت الله مهدوي كني در تاريخ 17 اسفند 1389 و با راي 63 تن از نمايندگان مجلس خبرگان به رياست اين مجلس انتخاب شد. پيش از آن تاريخ و به مدت 3 سال آقاي هاشمي رفسنجاني رياست مجلس خبرگان را برعهده داشت. وي پس از درگذشت آيت الله مشكيني در شهريور 86، به رياست مجلس خبرگان انتخاب شده بود.
پس از علني شدن حمايت اكثريت اعضاي خبرگان از نامزدي مهدوي كني، هاشمي اعلام كرد نامزد انتخابات رياست مجلس نمي شود و از مهدوي كني حمايت مي كند.
پيش از اين، آيت الله سيد احمد خاتمي در گفتگو با مهر اعلام كرد سيزدهمين اجلاس رسمي خبرگان رهبري در دوره چهارم از تاريخ 15 تا 17 اسفند در محل سابق مجلس شوراي اسلامي برگزار خواهد شد.
عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه انتخاب كميته 5 نفره براي تهيه بيانيه پاياني اجلاس از ديگر برنامه هاي اين نشست است، گفت: همچنين انتخابات كميسيون هاي خبرگان در دستور كار قرار دارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين دوره نيز آيت الله مهدوي كني كانديداي رياست مجلس خبرگان خواهند بود گفت: ايشان حتما كانديداي اين دوره نيز خواهند بود؛ آيت الله مهدوي كني هم محبوب مردم و هم محبوب خبرگان است.
در همين حال سايت تابناك كه به محسن رضايي نزديك است، از بازسازي شعار «هاشمي 2005» توسط برخي مدعيان حمايت از هاشمي و عنوان كردن «شعار 2013» نوشت: اين كار برخي رسانه هاي طرفدار آقاي هاشمي، موجب وهن جايگاه وي است.
برخي مدعيان حمايت از هاشمي در انتخابات رياست جمهوري سال 1384 از عبارت لاتين «2005 HASHEMI » در تبليغات استفاده كرده بود كه بعدها معلوم شد با هماهنگي ياسر پسر كوچك آقاي هاشمي بوده است.
تابناك اين انتقاد را مطرح كرده كه ذكر سال براي معرفي مدل خودروهاست و بعيد است هاشمي از چنين شيوه هايي راضي باشد.
در همين حال سايت جرس وابسته به حلقه فتنه گران مقيم خارج در تحليلي با اشاره به برخي زمزمه ها درباره نامزدي هاشمي در انتخابات رياست جمهوري، از او خواست حتما نامزد شود اما پيش از آن با رهبري مرزگذاري و مخالفت كند! جرس مدعي شده پيمان وفاداري به امام و رهبري، نبايد مانع نزديكي هاشمي به مخالفان شود.
حلقه لندن شامل مهاجراني، كديور، عبدالعلي بازرگان، فرخ نگهدار، يوسفي اشكوري و چند تن از عناصر فراري مي شود كه البته مدت هاست دچار آشفتگي شده است. اين حلقه در آغاز فتنه سبز، خود را اتاق فكر جنبش سبز در خارج معرفي مي كرد.
وقتي از مخالف خواني و جنجال استقبال مي شود
مخالف خواني احمدي نژاد در رسيدگي به صلاحيت نامزدهاي انتخابات نظام پزشكي با استقبال دو تن از اعضاي كابينه خاتمي مواجه شده است.
کیهان: پايگاه اينترنتي رجا نيوز با اشاره به موضع اخير احمدي نژاد تصريح كرد كه اين اقدامات، عدول از موضع اصولي دولت است. اين سايت اينترنتي خاطرنشان مي كند: اعتراض احمدي نژاد به رد صلاحيت برخي نامزدهاي انتخابات نظام پزشكي، با استقبال مصطفي معين و مسعود پزشكيان از وزراي دولت اصلاحات مواجه شده است، معين مي خواهد كه احمدي نژاد حكم رئيس جديد نظام پزشكي را نپذيرد و پزشكيان مي گويد حق رئيس جمهور است كه حكم رئيس نظام پزشكي را ابلاغ نكند.
رجا نيوز نوشت: مجموع اين حمايت ها به اضافه بازتاب اقدام رئيس جمهور در رسانه هاي ضدانقلاب به خوبي نشان مي دهد تغيير در مشي احمدي نژاد طي سالهاي گذشته، بيش از همه به مذاق چه كساني خوش آمده است.
همچنين در حالي كه رهبر معظم انقلاب در آبان ماه سال جاري فرمودند هركسي فضاي جامعه را تا روز انتخابات به سمت تنش ببرد خيانت كرده است، مشخص نيست برخي اقدامات عجيب از سوي رئيس جمهور با چه انگيزه اي صورت مي گيرد.
روايت بي بي سي از افول قدرت كاخ سفيد
شبكه دولتي انگليس سياست هاي اوباما را نشانه افول قدرت كاخ سفيد در بسياري از نقاط جهان توصيف كرد.
کیهان: وب سايت بي بي سي در تحليلي نوشت: برنامه هاي سياست خارجي اوباما براي دور دوم رياست جمهوري گويي آن قدر بلندپروازانه نيست كه پيشتر مي نمود. نطق سالانه باراك اوباما در مجلس نمايندگان گواهي است بر اين مدعا. گويي مي خواهد اعتراف كند هرچند جايزه جهاني صلح نوبل را از آن خود كرده است،اما آمريكا اولويت نخستين او است. سخنان او نشان داد وي بيش از هر چيز ديگر در پي ترميم اقتصاد اين كشور است.
اين تحليل مي افزايد: چنين مي نمايد كه تجربه هاي تلخ اوباما در سال هاي اخير مانند كوشش بي فرجام براي كشاندن مقامات ايران به پاي ميز مذاكره، خيزش جهان عرب كه مي رفت نويدبخش باشد اما اكنون به دست اسلام گرايان مصادره شده و اندك اندك به تهديد براي ايالات متحده تبديل مي شود، وقوف به اينكه آمريكا نفوذ چنداني بر پاكستان و اسرائيل ندارد و درك اين واقعيت كه افغانستان هيچ حاصلي جز بر باد دادن جان و مال آمريكائيان نداشته و ظهور روز افزون قدرت بزرگترين رقيب اقتصاديش چين، سبب شده تا وي راهبردي را اتخاذ كند كه تداعي كننده رويكرد يكي از اسلافش يعني دوايت آيزنهاور، جمهوري خواه است.
بي بي سي مي نويسد: دستاوردهاي اوباما در مقايسه رؤساي جمهور سابق چندان چشمگير به نظر نمي رسد. بزرگترين دستاورد او تاكنون دفاعي بوده است؛ تلاش براي بيرون كشيدن كامل نيروهاي آمريكايي از افغانستان و عراق. بيهوده نيست كه يكي از مشاورين اوباما اقدامات وي را كه چيزي شبيه دكترين است، «هدايت از پشت» [جنگ نيابتي ] مي خواند، بهترين توصيفي كه از دكترين در حال شكل گيري وي در سياست خارجي مي توان به دست داد. «هدايت از پشت» تعبيري است كه منتقدان اوباما در نشريه نيويوركر پس از حادثه بنغازي در ليبي در توصيف او بكار بردند يعني گزينه اي بهتر، امن تر و كم هزينه تر از سياست هاي جورج بوش كه به ستيزه جويي در سراسر منطقه دامن زده بود. هر چند تعريف «هدايت از پشت» در مورد آمريكايي كه مي شناسيم دشوار است اما مبتني بر دو باور ناگفته است؛ نخست اينكه قدرت آمريكا در بسياري از نقاط جهان رو به افول است و دوم، دنبال كردن منافع آمريكا و گسترش آرمان هايش مستلزم پنهانكاري، فروتني و كاهش قدرت نظامي دارد. اين باور با انتظارات جان ويني آمريكا كه از خود ترسيم ساخته، فرسنگ ها فاصله دارد.
عاقبت پول گرفتن کروبی از جزایری
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/karobi/q1.jpg)
انتخابات آزاد و آزادانه + کاریکاتور
اصلاحطلبان دور هاشمي را خالي كردند/ پايان «عمر سياسي» مرد هشتاد ساله
گروه سياسي ـ محمد پورغلامي: از شواهد امر چنين بر مي آيد كه مرد 78 ساله سياست عليرغم سن بالاي خود اما هنوز هم تمايل به كار اجرايي، آن هم در بالاترين سطوح خود دارد.
به گزارش بولتن نیوز، گويا نام هاشمي رفسنجاني ميبايست با تمامي انتخابات ايران گره بخورد. اين مرد نزديك به هشتاد سال سن، زماني كه دورهي هشت سالهي رياستجمهوريش تمام شد، دست از حضور در صحنهي انتخابات نكشيد. او ابتدا بخت خود را در انتخابات مجلس ششم آزمود. انتخاباتي كه اصلاحطلبان، سكان اجرايي كشور را در دست داشتند و توانستند با «مهندسي آراء» شهر تهران، نيروهاي تندروي جبههي اصلاحات را وارد ميدان كرده و «عاليجناب سرخپوش» (عنواني كه اصلاحطلبان آن روزي به هاشمي ميدادند) را از صحنهي ميدان به در كنند. جالب آنكه يكي از اركان اصلي تقلب در انتخابات تهران، كسي بود كه امروزه در نوشتههاي تخيلي خود، دائما صحبت از تقلب در انتخابات سال 88 به ميان ميآورد. اين «آقاي تقلب» كسي نيست جز «مصطفي تاجزاده»! البته در مورد خيانتهايي كه تاجزاده به انقلاب اسلامي كرد بايد در مطلب جداگانهاي به آن پرداخت اما به هر تقدير عملكرد اين آقاي تقلب و همپالگيهايش موجب شد تا هاشمي از مجلس ششم باز بماند.
![](http://www.bultannews.com/files/fa/news/1391/12/5/143349_317.jpg)
اين البته انتهاي حضور هاشمي در انتخابات نبود. شش سال بعد و در موسم انتخابات رياستجمهوري نهم، هاشمي بار ديگر وارد ميدان انتخاباتي شد. طرفداران هاشمي براي آنكه بتوانند خاطرهي بد ملت از دوران «تعديل اقتصادي» او را لاپوشاني كنند، شعار «هاشمي 2005» را سر دادند و با استخدام دختران و پسران تينيجر و راهاندازي كارناوالهاي انتخاباتي، سعي در «آپ ديت» كردن او داشتند. بسياري از اصلاحطلبان ديروزين كه هاشمي را دشمن شمارهي يك اصلاحات ميدانستند، به جمايت از وي برخاستند. اين البته از عجائب زندگي «دو زيست» اصلاحطلبان ايراني است كه اگرچه گاهي به «راست» غش ميكنند و گاهي «چپ»، اما «قدرت» و «ثروت» دغدغهي هميشگي آنان در طول تاريخ بوده است. اصلاحطلبان حاضرند براي ماندن در قدرت و داشتن ثروت، با هر كس و هر چيزي «ائتلاف» كنند حتي اگر آن شخص عاليجناب سرخپوش دوران اصلاحات باشد! حتي اگر آن چيز، «سي آي اِي»، «اينتليجنت سرويس»، «ام آي سيكس» و «موساد» باشد؛ و مگر در فتنه 88 چنين نكردند!
باري، شايد اگر هر كس به غير از هاشمي بود هنگامي كه «دشمنان» ديروز خود را ميديد كه امروز لباس «دوستان» به تن كردهاند و گرد او جمع شدهاند، هرگز وارد انتخابات نميشد. شايد اگر هر كس به غير از هاشمي بود زماني كه ميديد رقباي انتخاباتي او كساني هستند كه روزگاري جزو «مديران مياني» دولت وي محسوب ميشدند، هرگز ذلت رقابت با آنان را نميپذيرفت. چه آنكه شكست يك سياستمدار از مديران مياني خود، به معناي پايان «عمر سياسي» وي محسوب ميشود. شكست يك سياستمدار بزرگ از سياستمداران كوچك، به معني آن است كه افكار عمومي جامعه ديگر از او رويگردان شده و دنبال نيروهاي جوانتر و ايدههاي جديدتري ميگردند. اما هاشمي، اين سياستمدار بزرگ، خود را «كوچك» كرد و به رقابت با قاليباف و احمدينژاد و لاريجاني و امثالهم پرداخت و حدث ما حدث.
در انتخابات رياستجمهوري دهم نيز اگرچه هاشمي بهصورت مستقيم حضور نداشت اما نام و اقدامات او براي همگان مشهود بود. او براي آنكه رقيب چهار سال پيش خود يعني احمدينژاد را بر زمين زند، با سه كانديداي ديگر دست دوستي داد و استراتژي «هر كس جز احمدينژاد» را دنبال كرد. در ديگر سو، احمدينژاد نيز كه به خوبي ميدانست هاشمي به پايان عمر سياسي خود رسيده و مردم نيز دلِ خوشي از «دولت سازندگي» وي ندارند، از همين حربه استفاده كرد و در مناظرات انتخاباتي، هاشمي را رقيب اصلي خود معرفي كرد. معلوم است كه «مردم» در انتخاب بين احمدينژاد و هاشمي، احمدينژاد را انتخاب خواهند كرد. و چنين نيز كردند.
با همهي اين شكستها گويا هاشمي همچنان مصرّ است كه مجددا وارد انتخابات رياستجمهوري پيشرو شود. اين البته به منزلهي بزرگترين اشتباه سياسي هاشمي در تمام طول عمر او خواهد بود. در هيچ كجاي جهان سابقه ندارد كه سياستمداران بزرگ پس از كنارهگيري از سياست، مجددا به ميدان «عمل سياسي» بازگردند. سياستمداران كاركشته و برجسته ترجيح ميدهند به جاي آن، به «كانونهاي فكر» و «مراكز سياستگذار» كوچ كرده و «نظر سياسي» را به «عمل سياسي» اولويت دهند. به همين علت است كه امروزه نام سياستمداران بزرگي چون برژينسكي و كسينجر با نام اتاقهاي فكر مهم ايالات متحده عجين شده است. آنان به خوبي ميدانند كه اهميت اين مراكز سياستگذار به مراتب مهمتر از «عمل سياسي» است. و اين چنين است كه نام و آوازهي آنان هنوز كه هنوز است در كل جهان زبانزد است. شايد اگر هاشمي اهميت مسئوليتي كه رهبرانقلاب به او سپرده است را ميدانست و بر جايگاه رياست «مجمع تشخيص مصلحت نظام» تكيه ميزد، به مراتب ميتوانست شخصيتي تأثيرگذارتر از حيث فردي و جمعي باشد. اما وي گويا «عمل سياسي» معطوف به «قدرت» و «ثروت» را ترجيح ميدهد.
از سويي ديگر با قويتر شدن احتمال حضور هاشمي در انتخابات يازدهم رياستجمهوري به نظر ميرسد طيف گستردهاي از اصلاحطلبان و اپوزيسيون كه تا چندي پيش حامي وي بوده و او را محور وحدت معرفي ميكردند، حال به تكاپو افتاده و درصدد منصرف و يا حذف كردن او برآمدهاند. نيروهاي مهم مجمع روحانيون مبارز تقريبا مخالف اجماع اصلاحطلبان حول محور هاشمي هستند. محمدرضا عارف، مهمترين چهرهي طيف اصلاحطلبان در انتخابات يازدهم نيز گفته است تنها حاضر است به نفع خاتمي از ميدان انتخابات كنارهگيري كند و لاغير. چند روز پيش مسعود بهنود، از نويسندگان روزنامههاي زنجيرهاي ديروز اصلاحطلبان و سايتهاي زنجيرهاي امروز اپوزيسيون نيز در مطلبي كه در سايت سلطنتي بي.بي.سي فارسي منتشر شد، حضور هاشمي در انتخابات را به سخره گرفت. اينها همه يعني شكافي در بدنهي اصلاحطلبان مبني بر بودن يا نبودن حول محور هاشمي صورت گرفته است. به نظر ميرسد كه با نزديكتر شدن به موسم انتخابات، اين شكاف بيشتر از گذشته هم بشود.
حالا تصميم با اين مرد هشتاد سالهي سياست ايران است. آيا او ترجيح ميدهد مانند سياستمداران بزرگ، «نظر سياسي» را ترجيح داده، و يا بار ديگر بخت خود را در انتخابات ايران بيازمايد. انتخاباتي كه بسياري از ناظران بر آن عقيدهاند در صورت شكست هاشمي، او با دستان خود، پايان عمر سياسي خود را رقم زده است.
توهین بی شرمانه محمد نوری زاد به آیت الله خوشوقت+سند
![توهین بی شرمانه محمد نوری زاد به آیت الله خوشوقت+سند](http://www.ma-hastim.com/Portals/0/Pictures/422/thumbs/201322395411371.jpg)
![](http://uploadtak.com/images/x9589_watermarkedbandicam_.jpg)
![](http://uploadtak.com/images/f249_watermarkedbandicam_.jpg)
فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر متوقف شده است!
![](http://media.jamnews.ir/phpThumb_generated_thumbnailjpg%281%29.jpg)
معتقدین به دین و انقلاب در عرصه سینما مشغول اختلافهای بینتیجه نشوند
رهبر انقلاب اسلامی نقش مسئولان و مراکز دانشگاهی مرتبط را در اثرگذاری بر فضای سینمایی و رسانه ای کشور مهم دانستند و تأکید کردند: اصلاح این عرصه نیازمند اصلاح مبادی ورودی آن است.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز (سه شنبه) در دیدار جمعی از مسئولان و دست اندرکاران جشنواره مردمی فیلم عمار، توجه به موضوع دین و معارف دینی و همچنین انقلاب اسلامی و ارزشهای انقلاب در این جشنواره را اقدامی مبارک خواندند و تأکید کردند: نگاه به هنر اسلامی و سینمای دینی باید نگاهی بلند مدت و همراه با برنامه ریزی دقیق و امید به آینده و بهره گیری مناسب از ابزار هنر برای تأثیرگذاری حداکثری باشد.
ایشان با اظهار خرسندی از برگزاری جشنواره مردمی فیلم عمار انتخاب نام «عمار» را که از صحابه بزرگ پیامبر اسلام (ص) و یاران نزدیک حضرت علی (ع) بود، انتخابی پسندیده دانستند و با اشاره به ویژگی های ممتاز این صحابی بزرگ افزودند: تزلزل ناپذیری عمار در حوادث مختلف صدر اسلام و همچنین امتحان های سخت دوران بعد از پیامبر اسلام(ص)، موقع شناسی و حضور در وقت نیاز، و نقش تبیین کننده او در مسائل و حوادث دوران حضرت علی (ع) از ویژگی های برجسته و بارز عمار بود.
رهبر انقلاب اسلامی نگاه امیدوارانه به آینده و بلند کردن افق دید را در اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی بسیار مهم ارزیابی و خاطر نشان کردند: حرکت انقلاب اسلامی که با پیروزی آن در سال 1357 آغاز شد و شکسته شدن هیمنه آمریکا و حوادث مختلفی که در این 34 سال روی داده است همه مقدمات رسیدن به اهداف اصلی نظام اسلامی است، بنابراین باید با همت و تلاش مضاعف و نهراسیدن از دشمن و توطئه های او، پرهیز از سیاه بینی و یأس، با سرعت بیشتر به سمت قله حرکت کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای چنین نگاهی را در موضوع هنر اسلامی و سینمای دینی ضروری برشمردند و تأکید کردند: در این عرصه جوان های مومن، با طراوت و شاداب و دارای نگاه نو و همت بلند، موتور محرک برای حرکت رو به جلو هستند و پیش کسوتان نیز باید با بیان تجربیات خود و تربیت نیروهای جدید و کارآمد به این حرکت شتاب بیشتری ببخشند.
ایشان، با اشاره به خاستگاه غربی هنر سینما بر ضرورت برنامه ریزی و تشکیل اتاق فکر برای حرکت جوانان و استعدادهای جدید در عرصه هنر اسلامی و سینمای دینی و همچنین ورود افراد متدین و انقلابی و صاحب تخصص و تجربه به این عرصه تاکید کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در عین حال شرط اصلی ورود تأثیرگذار افراد متدین و انقلابی به عرصه سینما و تأثیر نپذیرفتن از فضای آن را مصونیت سازی برشمردند و تاکید کردند: تنها راه مصون سازی نیز ارتباط مستمر با خدا، بجا آوردن نوافل و تضرع به درگاه الهی است، همانگونه که عمار اینگونه خود را مصون و تزلزل ناپذیر کرده بود.
ایشان افزودند: عبادت و ذکر و توجه به خدا از هر لذت هنری بالاتر است.
رهبر انقلاب اسلامی نقش مسئولان و مراکز دانشگاهی مرتبط را در اثرگذاری بر فضای سینمایی و رسانه ای کشور مهم دانستند و تأکید کردند: اصلاح این عرصه نیازمند اصلاح مبادی ورودی آن است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطر نشان کردند: کسانی که امروز مشغول کار و فعالیت در عرصه فیلم های با مضامین انقلابی و دفاع مقدس هستند واقعا در حال جهاد هستند.
ایشان استفاده شایسته از ابزار هنر و بهره گیری از قصه و داستان و فیلم نامه قوی را یکی از ضروریات اساسی در فیلم سازی دانستند و تاکید کردند: مقوله قصه نویسی و رمان در کشور با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد و باید این بخش تقویت شود.
رهبر انقلاب اسلامی، موضوعات مربوط به تاریخ انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، فلسطین و بیداری اسلامی را از جمله موضوعات مهم و پر مایه برای استفاده در فیلم سازی برشمردند و افزودند: یکی از مسائل دروغی که در دنیا تبلیغ می شود این است که می گویند هنر نباید با سیاست آمیخته شود، در حالیکه مجموعه های هنری غرب از جمله هالیوود کاملا سیاسی هستند و اگر اینگونه نبود چرا به فیلم های ضد صهیونیستی ایران اجازه حضور در جشنواره های سینمایی را نمی دهند؟
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: ساخت فیلم های سیاسی بر ضد ایران و یا اعطای جایزه به فیلم های ضد ایرانی نشانه های آشکار از آمیخته بودن سیاست و هنر در آمریکا و غرب است.
ایشان همچنین با اشاره به مطالب مطرح شده در این جلسه در خصوص رابطه علوم انسانی با هنر و سینما و لزوم تحول در علوم انسانی افزودند: علوم انسانی هوای تنفسی مجموعه های نخبه کشور است که هدایت جامعه را بر عهده دارند بنابراین آلوده یا پاک بودن این هوای تنفسی بسیار تعیین کننده است.
رهبر انقلاب اسلامی مشکل علوم انسانی غربی را پایه های معرفتی غلط آن دانستند و تأکید کردند: اصلاح در علوم انسانی و تحول در سینما و تلویزیون بدون اصلاح پایه های معرفتی علوم انسانی غربی امکانپذیر نیست و اصلاح این پایه ها نیز در گرو ارتباط موثر با حوزه های علمیه و علمای دین است.
حضرت آیت الله خامنه ای جریان های سینمایی علاقمند به دین و انقلاب را به پرهیز از کشیده شدن به حاشیه ها و مشغول شدن به اختلافهای بی نتیجه توصیه و خاطر نشان کردند: معتقدین به دین و انقلاب در عرصه سینما که ممکن است دارای سلایق مختلف باشند، باید همت و تلاش خود را معطوف کارهای اساسی و اصلی کنند.
پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آقایان وحید جلیلی، نادر طالبزاده، حسن عباسی، مهدی نصیری، سید جمال عود سیمین، ابوالقاسم طالبی، فرج الله سلحشور، محمد صادق باطنی، ابراهیم فیاض، سعید قاسمی و مصطفی رضوانی از داوران و منتخبان جشنواره فیلم عمار نکات و محورهای زیر را مطرح کردند:
- ضرورت مردمی کردن هنر بویژه در بخش سینما از مرحله تولید تا نمایش و خارج کردن آن از فضای انحصاری
- تقویت و فعال سازی ظرفیتهای مغفول هنری در راستای اهداف انقلاب اسلامی
- ضرورت بهرهبرداری از رسانه سینما برای انتقال بیان دغدغههای دینی و انقلابی
- لزوم تقویت بنیانهای اعتقادی فیلمسازان مذهبی برای مصون ماندن از آسیبها
- ضرورت نقش قائل شدن برای سینما و رسانه در تنظیم سیاستها و برنامههای کلان کشور
- پرهیز از نگاه تقلیلگرایانه در سطح فناوری به سینما و برنامهریزی برای حرکتهای رو به آینده
- برنامه ریزی برای رویش نیروهای جوان و خط شکن در عرصه سینما
حضور منحرفين و اصلاحطلبان در اطراف آيت الله هاشمي با هدف دو قطبي کردن انتخابات
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/rafsanjani/0011.jpg)
باشگاه خبرنگاران: "محمد مهدی اسلامی" گفت: رهبرمعظمانقلاب با گفتههای صریحشان تمامی راههای کاربردی برای برگزاری سالم انتخابات ریاستجمهوری را مشخص کردند.
عضو شورای مرکزی مؤتلفه اسلامی با بیان اینکه رسانهای شدن نزاع مسئولان به جامعه سیاسی کشور ضربه میزند، اظهارداشت: بهتر است مسئولان و فعالان سیاسی نقاط ضعف و قوت را برای رفع مشکلات به یکدیگر گوشزد کنند و با همدلی بیشتر عرصه را بر منفعتطلبان تنگ سازند.
این فعال سیاسی با اشاره به مواضع اخیر"عسکراولادی" گفت: سیاسیون میتوانند همچون یوسف پیامبر(ص) که با وجود خطا کار بودن برادرانش برای یکپارچگی به آنان محبت ورزید و به سوی آنان شتافت، عمل کنند.
اسلامی در پاسخ به این سوال که "آيت الله هاشمیرفسنجانی" در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری شرکت خواهند کرد یا نه؟ توضیح داد: اینکه "هاشمیرفسنجانی" در این دوره شرکت خواهد کرد، باید خودش پاسخگو باشد ولی نکتهای که به طور شفاف عیان شده است، حضور "منحرفین" و "اصلاحطلبان" در اطراف هاشمی رفسنجانی براي دو قطبي كردن انتخابات رياستجمهوري است.
عضو شورای مرکزی مؤتلفه اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: البته " ايتالله هاشمیرفسنجانی" دارای نقاط ضعف و قوت است و با حق شهروندی خود میتواند در انتخابات ریاستجمهوری شرکت کنند، ولی در یک جمله "هاشمیرفسنجانی" با وجود اطرافیان و گفتههای همسر خود که تداعیگر فتنه 88 است اگر میخواهد مورد حمایت قرار بگیرد باید پشت سر رهبری قدم بردارد.
رايزني براي نحوه استتار پشت شعار انتخابات آزاد
ائتلاف سلطنت طلبان و گروه هاي ماركسيستي منحله چند و چون شعار انتخابات آزاد را در كلن مورد بررسي قرار دادند.
اسامي رسانههاي وابسته به واحد عملیات روانی سازمان جاسوسی دولت انگلیس
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/20206_350.jpg)
باشگاه خبرنگاران: به نقل از وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي ايران؛ در پی اطلاعیههای یازدهم و هفدهم ماه گذشته پیرامون بازداشت و احضار تعدادی از مرتبطین واحد عملیات روانی سازمان جاسوسی دولت انگلیس (موسوم به BBC) بخشی دیگر از اطلاعات بدست آمده را به استحضار ملت سرافراز ایران اسلامی میرساند:
1. در ادامه روند تحقیقات، تعدادی دیگر از افراد متصل به شبکه، احضار شده و از آنها بازپرسی به عمل آمده و تعدادی دیگر از مرتبطین ناآگاه نسبت به ماهیت شبکه، مورد دعوت قرار گرفته و ضمن دریافت اطلاعات و توضیحات از آنها، پیرامون اهداف پنهان و مقاصد سوء شبکه توجیه شدند ضمنا از دیگر عناصری که در لیست احضار یا بازداشت قرار داشتند، 4 نفر متواری شدهاند که یکی از آنها با خروج غیرقانونی از مرزهای کشور، به خارج فرار کردهاند.
این وزارتخانه ضمن ابراز خرسندی از درک عمیق، صداقت و همکاری راهگشای غالب افراد احضار و دعوت شده به آگاهی میرساند که سه تن از بازداشت شدگان پیشین نیز با تکمیل تحقیقات و دریافت اطلاعات و توضیحات آنها، اخیرا با تودیع وثیقه مرخص شدند.
2. اطلاعات بدست آمده حکایت از اداره تعدادی از شبکههای رادیویی، تلویزیونی، سایتهای خبری ضدانقلاب و وابسته به عناصر فتنه 88 توسط هسته مرکزی مستقر در ارگان عملیات روانی سازمان جاسوسی دولت انگلیس (موسوم به BBC) دارد.
برخی از رسانههایی که تاکنون ارتباط یا وابستگی آنها به هسته موصوف محرض شده است عبارتند از:
- سایتهای جرس، کلمه، ملی مذهبی، نوروز، ندای سبز آزادی، روز آنلاین، گذار، خودنویس و سحامنیوز.
- شبکههای رادیوی R.F.I (فرانسه)، دویچه وله(آلمان)، رادیو فردا (آمریکا)
- شبکههای تلویزیونی B.B.C (انگلیس)، V.O.A(آمریکا)، من و تو (انگلیس).
ضمنا همچنان که در اطلاعیههای پیشین اشاره شد، هسته موردنظر از طریق برخی عوامل آگاه یا ناآگاه نسبت به منشأ خارجی و مأموریت سیاسی آن و نیز از طریق برخی مجاری پوششی و به اصطلاح سفید توانسته بود در تعدادی از رسانههای داخلی نیز رسوخ کرده و نقش خط دهنده و در عین حال دریافتکننده اطلاعات از آنها را ایفا کند که اقدام قانونی لازم در مورد آنها انجام شده یا خواهد شد.
3. .مستندات جدید و موثق حکایت از کارویژههای غیررسانهای دیگر این شبکه دارند؛ یکی از این کارویژهها، بهرهگیری از پوششها و پایگاههای به ظاهر رسانهای در خارج از کشور، به منظور ایجاد راههای ارتباطی با افراد رسانهای نشان شده در کشور میباشند.
به عنوان مثال تشکلی موسوم به «انجمن بینالمللی روزنامهنگاران ایرانی» که در پاریس مستقر است، نقش یکی از کارفرمایان شبکه را ایفا میکرده است همچنین یک شبکه اجتماعی با منشأ آمریکایی از پروژههای «مرکز مطالعات ارتباطات جهانی» موسوم به «برنامه پژوهش رسانه در ایران» و تشکلی دیگر تحت عنوان «مدرسه روزنامهنگاری میانه» و چندین انجمن و موسسه دیگر که جملگی با سوءاستفاده از پوششهای رسانهای و گروههای مردمنهاد، مأموریتهای محوله از طرف سرویسهای اطلاعاتی اروپایی و آمریکایی را دنبال میکنند، شناسایی شدهاند.
4. یکی دیگر از کارویژههای این شبکه ایفای نقش جدی در پروژههای سوخته و رسوایی موسوم به حقوق بشر است که همواره علیه اسلام عزیز، فرهنگ و اعتقادات مردم مسلمان ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی بهکار برده شده است؛ این ماموریت از طریق چرخه ضدملی و مرتبط با محافل بیگانه دنبال میشود.
شبکهی مورد بحث در مرحله اول باید برای ماشین آوازهگری "گوبلزی" به تولید سوژه و خبر اقدام میکرد. در مرحله دوم، حاصل جمعآوریها را به سرپلهای مشخص شده در خارج از کشور منتقل میكرد. در مرحله سوم محصول مونتاژ شده در کارگاههای تخصصی جنگ روانی غرب، اعم از آنچه که در قالب ادعاهای رسانهها، دیپلماتها، سازمانها و محافل به اصطلاح حقوق بشری غربی یا گزارشهای بیمبنای گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور ایران نمود پیدا میکرد، به داخل کشور منتقل شده و از زبان برخی به اصلاح عناصر روشنفکر، سازمانها، گروهها و دستجات سیاسی یا رسانهها خاص مطرح و منتشر میشد.
بدین ترتیب در جایجای این چرخه متقلبانه از سازمانهای ظاهرا همچون مردمنهاد «سازمان گزارشگران بدون مرز» و «انجمن بینالمللی روزنامهنگاران ایرانی» گرفته تا منادیان دروغین حقوق بشر و مامورین تنظیم گزارشهای ماهیانه حقوق بشر (علیه ایران) و تعداد قابل توجهی از فراریان فتنه و مشاوران سران فتنه مستقر در لندن، پاریس و چند ایالت آمریکا و ... جملگی از همین چرخه تغذیه میشدند.
طبق اطلاعات موجود ساختار «سازمان گزارشگران بدون مرز» با الگوگیری از ساختار سازمانی بنگاه عملیات روانی بی.بی.سی، حوزه جغرافیایی ایران، افغانستان و تاجیسکتان را در قالب یک واحد سازماندهی کرده و مسئولیت آنرا به یکی از ضدانقلابیون فراری مرتبط با سازمان منافقین و برخی از سرویسهای اطلاعاتی اروپایی محول كرده است. این فرد در عین حال ماموریت اخذ مجوز اقامت و پناهندگی برای عناصر متواری شبکه را بهویژه همزمان با فتنهی 88 و برای فراریان فتنه، بعهده داشته و دارد.
5. وابستگی سران شبکه به سرویسهای اطلاعاتی بیگانه و خیانتهای آنها به مردم و به عناصر بازداشت شده، چنان است که تعدادی از اعضای شناسایی شده شبکه تقاضا نمودهاند اطلاعات و تجربیات خود از این شبکه را بازگو و منتشر نمایند تا هشداری برای سایرین باشد.
از سوی دیگر، شدت آوازهگری کارگاههای حرفهایی مولد جنجالهای رسانهای غربی و بکار افتادن انبوه رسانهها و مراکز پخش محصولات عملیات روانی آن کارگاهها، شاهد دیگری است بر اهمیت بالای این پرونده، سربازان گمنام امام زمان (عج) اطمنیان میدهند که جارو جنجال کارفرمایان غربی شبکه، نه تنها کمتری تاثیری بر ماموریت آنها نداشته است بلکه تشدید تبلیغات غربیها را نشانه هرچه نزدیکتر شدن خود به هدف اضمحلال یکی از بزرگترین سرمایهگذاریهای ماشین جنگ روانی دشمنان تلقی کرده و با توکل بر خدا و با عزمی راسختر و با جدیت و سرعت هرچه بیشتر به ماموریت مقدس خود ادامه خواهند داد.
رادیو فردا، در تفاهم کامل با مطهری
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/majles/144325_photoa.jpg)
به نقل از رادیو دیروز پس از اتفاقاتی که یکشنبه سیاه در مجلس روی داد و دشمنان را شاد کرد اما قلب ایرانیان و به خصوص دل رهبر عزیزمان را به درد آورد، رهنمودها و نصایح مشفقانه ایشان، آب سردی بود بر آتش دلهای مردمی صبور و مهربان که از ایثار مال و جانشان در راه انقلاب و آرمانهایش دریغ نکرده و نخواهند کرد. دلسوزان و خدمتگزاران و آنهاییکه بویی از انسانیت، دینداری، ولایتمداری و مردمداری برده اند، ندای مقتدایشان را به گوش جان شنیدند و لبیک گفته در پیامهایی به اشتباهاتشان اعتراف کرده و اظهار کردند، تلاش می کنند دوباره چنین شرایطی پیش نیاید تا ضد انقلاب از آن برای ضربه زدن به اصل نظام، سوء استفاده کند.
در این میان شخصی که برای رسیدن به موقعیت کنونی اش نه یک روز زندان رفته تا زیر شلاق ساواک جانش به لب برسد و نه حتی یک روز به میدانهای جنگ رفته، تا مشاهده تکه تکه شدن بدنهای پاک بهترین و پاک ترین جوانان ایرانی به دست دشمنان قسم خورده اسلام ، تلنگری بر قلب غافلش بزند، حرف هایی عجیب زده که در نظام اسلامی، شنیدنش انسان را متاثر می نماید. از نماینده ای که صلاحیتش برای نامزدی دور نهم مجلس ابتدا رد شد! و خود نیز فراموش کرده از فضل پدر!!! سر سفره انقلاب به آب و نانی رسیده که حقش نبود، عجیب نیست که از حراج کردن آبروی نظام باکی نداشته باشد. پس بعد از طرح ریزی چندین قائله استیضاح بی مورد و بی فایده که آخرین موردش دل آقا را هم به درد آورد، حالا خود را از ولی فقیه داناتر دیده و اظهار فضل می کند که، بر خلاف گفته رهبر، من فکر می کنم استیضاح اشتباه نبود!
رادیو فردا که همیشه منتظر است تا علیِ (نا)مطهری زبان باز کند تا خوراک خبری چند روزش را بر ضد نظام به چنگ آورد، بلافاصله بعد از این افاضه، در تفاهم کامل با مطهری، ادعا کرد که استیضاح قانونی بوده است! و برای سند و مدرکش هم گفته:
"انتقاد رهبر ايران از استيضاح وزير کار در حالی است که بر اساس اصل ۸۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی، «نمايندگان مجلس شورای اسلامی میتوانند در مواردی که لازم میدانند هيات وزيران يا هر يک از وزرا را استيضاح کنند».
در همين رابطه، علی مطهری، نماينده مجلس شورای اسلامی روز شنبه به طور تلويحی از آيت الله خامنه ای انتقاد کرد و به سايت «نسيمآنلاين» گفت: «اينکه استيضاح امری غلط بود را قبول ندارم اما اگر رهبری قبل از استيضاح نظرشان را میفرمودند، ما اين کار را انجام نمیداديم. وی افزوده بود: «در جايی که دولت قانون شکنی میکند مجلس نمیتواند به بهانه همدلی سکوت کند."
از رادیو فردا که دشمن مبین اسلام است بعید نیست که به دنبال فرصت باشد تا از اشتباهات یک نماینده از پایتخت که نام یک شهید انقلابی بزرگ مثل مطهری را یدک می کشد، سوء استفاده کند، اما از فرزند یک شهید انتظار می رود کمتر بهانه به دست ضد انقلاب بدهد تا حرمت خون پدرش حفظ شود.
آقای مطهری! قبل از اینکه افاضاتتان را مطرح کنید، به این بیاندیشید که:
طرح سوال اولتان به بهانه قانون شکنی رییس جمهور بود! اما استفاده رهبر از اختیارات بند ۱۱۰ قانون اساسی حقِ مسلم ایشان است و حال حضرتعالی در مقابل اجرایِ قانون ایستادگی می کنید و میفرمایید کارمان درست بوده!!؟ رادیو فردا سواد خواندن و نوشتن را ندارد و از قوانین ایران اسلامی بی اطلاع است، شما که وضع کننده قانون هستید هم از قانونِ اساسی بی اطلاعید؟ البته اگر ارزش مجلس و قانون را می دانستید، به جای رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم، مجلس را جولانگاه قدرت نمایی های خود نمی نمودید و نیز از آن برای تمدید زمان ۳۰ ساله انحصار نشر آثار پدرتان استفاده نمی کردید! اقدام غیر قانونی ای که اگر متوقف نمی شد، ابزار مناسبی بود تا برای شما درآمد میلیاردی داشته باشد و برای دشمنان نظام حربه ای تا با آن به جایگاه شهید بزرگوار حمله ببرند.
طرح سوال دومتان از رییس جمهور، حضرت آقا را مجبور نمود تا پس از اصرارهای بچه گانه شما بر تداوم و درست بودنِ کار، شخصاً دستور پایان این قدرت نمایی های بی مورد را صادر فرمایند. این مساله عواقب ناگواری هم داشت: بهانه ای در دست رسانه های بیگانه که رهبر ایران به دموکراسی اعتقادی ندارد!
پشت این استیضاح بی مورد و غلط هم شما و آقای توکلی و دوستانتان بودید که ظاهراً اگر یک هفته به مرخصی بروید، بی بی سی و رادیو فردا باید کلی از کارکنانشان را به خاطر بیکاری اخراج کند! چرا که بخش قابل توجهی از اخبارشان را اظهار نظرهای شما حضرات تهیه می کند.
حال نیز باید بدانید حتی بزرگترین فتنه گرهای داخلی، در سخنرانیهای عمومی و خصوصی خود هم تبعیت از ولی فقیه را افتخار خود می دانند و به شما و همفکرانتان که به این منورالفکر بودنتان افتخار می کنید باید گفت: این نوع تفکر در ایران اسلامی هیچ جایی برای عرض اندام ندارد و نیز حساب شما که به فرمایشات مولایمان نیز اشکال وارد می کنید در خوش بینانه ترین نگاه، با کفش پران هایی که در قم به اشتباه افتادند یکی است.